02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia Playa Sol SPA Hotel (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2019
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:05.09.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
40 km od letiska Almeria Hotel od plaze oddelovala promenada, slnecniky a lehatka na plazi za poplatok
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Mozem hodnotit len suitu (2 spojene izby) - suita bola naozaj pekna, moderna, mali sme kupelnu so sprchovym kutom, obkladane mramorom, 1 iubu s 2 roztahovacimi gaucami a dalsiu hlavnu izbu s manzelskou postelou, vedla ktorej bola obrovska virivka oblozena tiez mramorom, a este dalsia mensia miestnost ako satnik aj so zehlickou. Vyhlad na more priamo z postele, velke balkonove okno a sklenene zabradlie - 2 balkony. Upratovacky chodili 2x denne vymienat uteraky a vysypat kose. Klima aj stropny ventilator. V kazdej izbe obrovska TV. Po prichode nas na izbe cakalo chladene sampanske a ovocie. Minibar, ale bol spoplatneny, aj ked sme mali all inclusive. Upratovanie priemer. Neviem, ako vyzeraju standard izby, ale predpokladam, ze priemerne ako cely hotel - ten uz bol starsi a nebolo vidiet, ze by ho rekonstruovali.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Plazovy bar pri bazene - drinky ok, ale o 11 hod zacali podavat snack, co znamenalo, ze ste museli cakat v rade a vybrat si asi z 5 moznosti, co si zelate na mini-tanier (zvacsa syr, olivy, rizoto, morske plody), cize nic pre male deti. O 17 hod zasa podavali snack v hlavnej budove a davali mini plastovu krabicku s 5 kuskami 1x1 cm melona a maly rozok so salamou - bez prilohy ci syra/masla.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Bazeny boli OK, jeden plnili teplou vodou. Boli tam animatori (spanielski a cesko-slovenski), ale nejako som si neuvedomovala, co robia - podla mna slaby program. Vecer na terase sa konal tiez nejaky program, lenze terasa bola umiestnena na konci budovy a clovek si ani neuvedomil, ze sa vecer nieco kona. Promenada vonku sa mi zdala lepsia.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ak by sa dala dat 0 bodov, tak nevaham ani sekundu. Strava katastrofa!!! Vyber minimalny - 2 male svedske stoly, na ktore stihli umiestnit maso, zeleninu aj prilohu. Ryza sackova. Polievky bud sackove alebo s otrasnou pachutou. Dezerty sa nedali ani jest. Vyber 5 druhov na malej tacke, vacsinou vsetko praskove veci. Stalo sa nam x-krat, ze sme si nemali co dat na tanier! Myslim, ze tie jedla tam ani nevarili a len ich dovazali z nejakej vyvarovne - bud mali pachut alebo to bolo citit, ze je to prihriaty polotovar, alebo robene z prasku. Nikdy v zivote som na dovolenke nezazila taku "stravu". Dokonca to podavali studene (prisli sme uplne prvy na obed a jedlo bolo uz vychladene). Jedli sme palacinky, ktore tam prazili pred nami. Mali tam este maly grilovaci pult a opekali tam zeleninu a maso, lenze vsetko okamzite vychladlo, a maso nebolo dopecene. Cestoviny mali uvarene a clovek si ich mohol dat prihriat s nejakou omackou u kuchara. Ak ste prisli neskor na obed ci veceru, museli ste stat v rade a cakat na volny stol. Pitie bolo bez problemov - mali sme zadarmo a bol velky vyber.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Plaz kazde rano upravovali - bola cista. Siroka, priestranna. Kamienky, v mori tmavy priesok, takze ked bol vietor, more bolo kalne. Vstup do mora bol trocha nepohodlny - pre najmensie deti urcite nie.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela