02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Dololenka ~ Recenzia Barcelo Punta Umbria (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Dololenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:15.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Veľký hotelový komplex s dobrými službami, izby v pohode,dosť ďaleko od pláže, nie je pri pláži ako sa uvádza v katalógu, pozvoľný vstup, no oceán búrlivý a pri odlive ešte studený, chaluhy, pláž krásna široká s mušličkami, osobne neodporúčam rodinám s malými deťmi do 6 rokov, ak si idete užiť aj more /oceán/ a nie ste bazénové typy. Bol to super last minute, takže sme si aj napriek nedostatkom dovolenku dostatočne užili.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel sa nachádza v menšom stredisku, oproti sú tri obchodíky a nákupné centrum, ktoré je na túto oblasť dosť slabé. Odporúčam pozrieť si blízku Huelvu, aj čo sa týka nákupov, pri Huelve nachádzajúcu sa dedinku Palos odkiaľ vyplával so svojimi loďami Kolumbus a Sevilu.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
S ubytovaním sme boli vcelku spokojní, iba pri rozkladacom dvojkresle treba rátať s tým, že je len pre jednu osobu.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Personál ochotný, úctivý, akurát problém s komunikáciou, no rýchle sa učia, je oblasť, ktorá sa otvára cudzincom až teraz, delegátky a animátori snaživý no tiež sa len zoznamovali s prostredím, teraz to už bude určote lepšie.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Každý večer program v auditóriu, čo bolo vo vnútri, to mi ososbne vadilo, animácie boli výlučne pod taktovkou španielskych animátorov.Na pláži akurát počas našich dní len bicykle.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava chutná, pestrá, no niekedy nedopečené mäso. Hranolky slabé, mastné a ryža málo slaná, inak sme boli dosť spokojní.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Mám veľmi rada široké pláže, až na konci našej dovolenky však doniesli búdku s WC, to bol problém, keďže hotel bol dosť ďaleko a s malými deťmi, no aj pre dospelých problém. Na dovolenku idem predovšetkým k moru a oceán v tejto oblasti ma vôbec nenadchol.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela