02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia Marbella Playa (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:25.09.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Tento hotel je pre ludi, ktori si chcu odpocinut, je to daleko od mesta, ruchu,...Je na plazi, takze je vhodny na prechadzky po plazi, do mesta sa da ist autobusom, ktory ide kazdu polhodinu.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie bolo horsie, byvali sme v bungalove, a nie je pravda ako sa tu pise,ze su bud s teraskou,alebo balkonom, lebo my sme nemali ani jedno, upratovacka chodila zevraj kazdy den, ale jedine co urobila,ze nam vyrovnala plachty na postelach a vysypala kos, ani nam ich neprevliekla a ani nevymenila uteraky, kedze uz maju 4hviezdy.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Wifi je len na recepcii, ktora je na zaciatku mestecka, ta treba sa tam vzdy prejst, ak chcete ist na Internet,no ci sa Vam tam ujde miesto na posedenie to neviem.Casnici velmi zlati a sikovni.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Animatori sa venovali Francuzom, slovenski tam neboli ziadni, takze ziadny Sport a zabava tam neboli, jedine co robili zabavu vecer pre nich, tak sme sa mohli pozerat aj my.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava bola dobra, casnici boli sikovni,len nerozumeli sme tomu All Inclusive, ze sme museli cela izba sa ist spolu najest,lebo ak prisiel len jeden, druheho potom zu nepustili, a ak ste odisli z jedalne a tak za polhodinky ste mali chut na ovocie, ze by ste si isli zobrat,tak uz ste nemohli.Medzi obedom a vecerou malo byt nejake obcerstvenie,ale nikto sme nevedeli ake a kde, len v bare pri bazene davali zmrzlinky,inak nic.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Plaz je pekna, voda je sice studena,ale da sa po case do nej vojst.Na plazi je dokonca aj bar,ale nevedeli sme, ci patri k hotelu a ako to tam je s napojmi, ci nam tam tiez plati All Inclusive,alebo nie,dokonca aj jeden vecer tam pre Francuzov animatori pripravili predstavenie, takze sme vecer nemali ziadnu zabavu, proste nic.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Andrea
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela