02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Nie je to na 4 hviezdicky.. ~ Recenzia Marbella Playa (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nie je to na 4 hviezdicky..
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:jún 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:26.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel je krásne nafotený, v skutočnosti je iba pre francuzskych, nemeckych a ruskych hosti.. slovaci dostanu iba zahradne domceky, v ktorych je sice cisto, ale klima je zatuchnuta, preto sme ju ani nepouzivali a asi 3 pary hosti si naslo v izbe aj zdochnuteho svaba.. je mozne ze s tym bojuju nejakou deratizaciou, ale boli tam.. preto si ziadali vymenit izbu a dostali hotelovu na ovela vyssej urovni.. my sme videli svaba aj priamo v jedalni pri vylevke za pani kucharkou, ktora pripravovala grilovane morske plody. mozno to bolo tym, ze hotel a domceky su v tropickej zahrade, ale ja som tam ziadny iny hmyz nevidela. a svaby si iba tam, kde je spina :P a pre mna je hrozne neprijemne zaspavat so strachom, co sa kde v izbe suchne. bazen a zahrada krasna, akurat ze hotelovy areal je oploteny, nie je plynuly prechod na plaz. som sklamana aj tym, ze je to mimo mesta a okrem hotelovych animacii tam nebolo vecer co robit, tak sme sa prechadzali po plazi...a k tomu vsetkemu som velmi sklamana z CK hydrotour, o ktorej som si mysklela ze samotna je zarukou skvelej dovolenky.. pan delegat dokopy nic nevedel, behal medzi viacerymi hotelmi, jedine na co sa zameral bol predaj fakult. vyletov a celkovo som mala pocit, akoby tam ani nebol. po 4 dnoch mali dojst animatorky z klubu markiza, dosli 2 baby, ktore som dokopy ani nevidela. cakala som trosku viac na to ako sa reklamuju.. a videli sme franc. animacny tim, kt. bol s detmi od rana do vecera a este aj vecer na disko. deticky obliekali do kostymov, malovali im tvare, spievali, tancovali, na obed spali ako v skolke... toto su animatori, nie ti co maju iba napis na tricku.
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
dalej od mesta, ziadny nocny zivot pokial sa neodveziete busom do marbelly.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
upratovali kazdy den, nic nam nezmizlo, ale zamykali sme si veci do kufra. ta klima sa nedala pouzivat, bolo ju citit za stuchlinou. ale vecer bolo tak chladno, ze sme mali dlhe nohavice a dlhy rukav. a tie svaby, my sme nemali ale asi 2 pary a jedna rodinka s malymi detmi tiey.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
all inclusive bol zle zorganizovany, v bufete pri bazene a vlastne vsade ste museli davat karticku (kluc od izby) a vsetko co ste konzumovali nahadzovali do kasy a nahravali to na vasu kartu. velmi to spomalovalo obsluhu aj vyber napojov pri bare. neboli klasicke all inclusive naramky.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
klasicke plazove sporty v ponuke. v hoteli voleybalove ihrisko a petang.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Oproti inym 4* hotelom v turecku alebo grecku sa mi zdal vyber jedal slabsi. boli sice aj morske plody, slimaky, vsetky mozne priserky, ale naopak jeden druh bravcoveho, kuracieho.. malo priloh, bud bola ryza, alebo zemiaky, nebolo zo vsetkeho na vyber.. ovocia bolo dost, jablcka, pomarance, melony, banany, broskyne.. sladke boli vacsinou slahane peny a jeden, max. 2 kolace, aj to len take jednoduche piskotove s nejakou polevou alebo kremom.. salaty slabe, vacsinou iba zelenina v misach, zvlast uhorky, zvlast paradajky, cibula, kukurica, cvikla, cinska kapusta. ale salaty miesane 1 max. 2 druhy. napoje boli aj k veceri ale tiez na kartu.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
plaz bola pekna, ale voda bola ĽADOVA, z coho sa mi chcelo prve 3 dni plakat.. podla predpovedi pocasia som cakala taku osviezujucu vodu, ale do tejto som nevedela ani vojst. asi po 3 dnoch som uz vosla a rychlo vysla. a to sme boli od 26.6 do 2.7. bola som velmi sklamana lebo som chcela byt vo vode od rana do vecera. a nebola ani krasna cira ako v tuniskej mahdii alebo grecku ci chorvatsku, pretoze potom boli vlny, aj vacsie a voda bola stale mutna.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Lucia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela