02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Marbella Playa ~ Recenzia Marbella Playa (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Marbella Playa
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:08.10.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Nadherný hotel postavený ako mala dedinka s bohatou zahradou, priamo na pláži.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Od mesta Marbella asi 7 km, v blizkosti cca 300 m aj supermarket. Kludne miesto - v sezone ruch len z animacii hotela (aj to len max. do 24.00), za nim len 1 hotel a inac v okolo apartmany a domy Spanielov. Velmi dobre miesto na vylety po Andaluzii (Ronda, Malaga, Granada, Sevila), Gibraltar
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Byvali sme v domceku, hned za hlavnou budovou, priestrana izba, velke kralovske postele, TV/SAT, telefon na izbe. Trezor tiez - za poplatok 21 EUR/tyzden. Nemaju tam klasicke pristelky, ale na posteli spia aj deti do 12 r. Jedna postel mala asi 130 cm na sirku. Kupelna (vana, WC, bidet), mala terasa. Kazdy domcek je inak postaveny a farebne odliseny, o to je to zaujimavejsie. Inac vela izieb je bezbarierovych, taktiez pristup z recepcie, do restauracie aj na plaz pre vozickarov a kociky s detmi bez problemov. Samozrejmostou su v Spanielsku (aspon na miestach, kde sme boli) aj toalety pre invalidov.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Na 4* velmi dobre, vsetko funguje na kartu od izby -nemusite nosit hotovost, ak si chcete nieco zakupit mimo svojho stravovania a plati sa to pri odchode na recepcii. Ale da sa samozrejme aj hotovostou. Obrovsky bazen s oddelenou castou pre smyklavky (2 sice mensie, ale videli sme smykat sa aj dospelych a starsich ludi). Zvlast este detsky bazenik s malou smyklavkou a virivka.
Šport a zábava:
Su tam animacie, po 15.9. uz vsak znacne obmedzene, kedze tam bolo vela starsich ludi. Kazdy vecer vsak nieco bolo, cez den sa sice snazili tiez nieco vymysliet, ale skoro nikto sa uz nezapajal, takze sa velmi ani nesnazili.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Adekvatne 4* hotelu, denne grilovali cerstve ryby, kalamare, rozne druhy masa, vela salatov ... vzdy sa dalo vybrat. Na ranajky dokonca aj sampanske. Doporucujem si prip. zaplatit k veceri aj napoje (vino, pivo, nealko) ak viete, ze to budete na mieste pozadovat.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Nadherny piesok, pozvolny vstup do mora vhodne aj pre neplavcov. V septembri uz trocha aj vlny, kvoli pocasiu. Lehatka na plazi za poplatok 4-6 EUR/slnecnik, lehatko - podla sezony. Vacsina vsak vyuzivala lehatka v areali a do mora sa isli len okupat, alebo klasicky vlastny uterak/deka priamo na piesku. Plaze su verejne, ziadny problem. Sprcha hned pri vchode z plaze do hotela. Nie je tam klasicka promenada, ale po plazi sa non-stop premavali ludia, ak niekto ma chut, dostane sa za nejakych 30 min. pomalou chodzou aj do Marbelly.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Kathy
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela