02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Krásna dovolenka ~ Recenzia hotela Globales Gardenia Park (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Krásna dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:26.07.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Naša prvá spoločná all-inclusive dovolenka dopadla nad všetky očakávania. Polovica júla sa ukázala byť výborným termínom, hotel nebol preplnený, všetkého bol dostatok. Rovnako aj táto časť letoviska bola relatívne pokojná.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Zo začiatku sme mali obavy z rušného života, keďže od hotela smerom doprava vedie presne 4kilometrová promenáda popri verejnej pláži s hotelmi, obchodikmi a reštauráciami až priamo do centra mesta Fuengirola. Priestoru na nekonečné večerné prechádzky bolo teda veĺa, no obavy z rušnosti sa ukázali byť neopodstatnené. Okolo jedenástej sa ulice začali vyprázdňovať, ubudla premávka a nastalo príjemné ticho rušené iba šumom mora :) (hodnotíme predovšetkým našu stranu hotela, druhé krídlo malo čiastočný výhĺad na hlavnú cestu, čo už mohlo byť hlučnejšie)
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel sa skladá akoby z dvoch zón. Prekvapivo tichá relaxačná časť v záhrade a aktivity, hudba, bar pri bazéne. Nevyhovovala nám iba posteĺ, ktorá bola pravdepodobne kvôli ľahkej manipulácii pri upratovaní izby čiastočne na kolieskach, keďže izby upratovali každý deň, na našom 9.poschodí v poobedňajšom čase. Izbu sme mali situovanú na východ s výhĺadom na pokojnejšiu časť s detským ihriskom a záhradu. Mínusom bol nedostatok výťahov, jeden bol celý týždeň pokazený a keďže má hotel 12 poschodí, odporúčame zvoliť schody aspoň pri ceste dolu.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Keďže nie sme nároční dovolenkári, pre nás služby za výbornú, nebol problém vybaviť na recepcii prenájom auta, picnic balíček atď., každý zamestnanec ochotne poradil, pomohol, no možno pomohla aj znalosť španielčiny :)
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ťažko hodnotiť, nebývali sme celé dni iba v priestoroch hotela, večerný program bol však poňatý dosť jednoducho.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
V skratke - hojnosť všetkého. Dalo sa kombinovať, za týždeň sme sa ničoho neobjednali, rôzne druhy mäsa, rýb, morských plodov, príloh, zeleniny, ovocia, dezertov ... káva z automatu, pre kávičkárov nič extra, pre bežných smrteĺníkov dobrá. Čašníci neustále stravu dopĺňali, keď niečo chýbalo, stačilo chvíĺku počkať, príp. sa spýtať. V bare kmitali, prehĺadný nápojový lístok s vyznačenými nápojmi v rámci all-inclusive. Výber základný, no postačujúci (pod takým slnkom sa dalo veĺmi ĺahko a rýchlo opiť)
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláže sú verejné, je možné prenajať si ležadlá so slnečníkom, 10€ na deň pre dvoch, wifi v cene. Plus dostatok spŕch a verejných WC. Občas boli veĺké vlny a vtedy zasahovali plavčíci a plážová hliadka, ktorí ĺudí upozorňovali, aby sa príliš nevzďaĺovali od brehu. Voda dosť studená, cca 20 stupňov.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Miriam
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela