02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

dovolenka pri mori ~ Recenzia hotela Globales Gardenia Park (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:dovolenka pri mori
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:10.07.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Nad moje očakávania veľmi dobrá dovolenka vo výbornom hoteli s vynikajúcim personálom a službami.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha podľa môjho názoru je veľmi dobrá. Nie je to úplne centrum takže tam je kľud a do centra sa dá pekne prejsť po promenáde asi za 30-40 minút. Je to cca 3km. My sme chodievali do mesta skoro každý deň. Autobusová zastávka je hneď oproti hotela a jedna cesta stojí tuším 1,50. Taktiež vlaková stanica nieje ďaleko a s vlakom sa ešte viac oplatí cestovať ako si požičať auto. My sme odtiaľ išli aj na výlet do Malagy skutočne sa oplatí vidieť.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Hotel je síce dosť veľký, na výťahy sme museli niekedy dlhšie čakať. My sme bývali na najvyššom 10-tom poschodí a mali sme prenádherný výhľad. Izby, spoločenské priestory aj vonkajšie terasy boli na výbornej úrovni.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Celkový servis bol na výbornú, upratovačky chodili na izby každý deň a ak sme potreovali menili nám pravidelne uteráky ktoré sme dávali na podlahu. Upratali postele, vysypali smetie, poumývali kúpelňu... V jedálni čašníci vždy keď videli špinavý obrus dávali nové prestieranie, bol tam poriadok. Boli veľmi milý keď ste dojedli hneď vám brali tanier. Barmani aj napriek dennodennej vyťaženosti boli tiež veľmi milý, úslužný a splnili všetky vaše požiadavky. Posledný deň check-outu sme ešte dostali možnosť sa v hoteli osprchovať na večer čo beriem ako veľké pozitívum.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Každý deň sa snažili animátori zapájať dovolenkujúcich do rôznych športových disciplín, vodné polo, streľba z pušky, petang a pod. a večer bolo vždy iné tematické vystúpenie. V hoteli je aj malá herňa no tam sme neboli ale videla som že tam je biliardový stôl.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Pri čítaní mnohých recenzií som sa najviac obávala stravovania. No po príchode do hotela som bola veľmi milo prekvapená. My sme mali služby all inclusive, t.j. raňajky, desiata, obed, olovrant, večera a ešte aj po večeri bola k dispozícii studená kuchyňa (šunka, syr, toast). Výber je dosť široký, okrem jedla ktoré sa opakovalo sa denne vždy aj pridalo jedno alebo dve prekvapenia v podobe morských príšer, steakov, kuracích stehien a pod.. Veľa druhov dezertov, ovocia a dokonca bola k dispozícii aj zmrzlina. Čo sa týka nápojov veľmi dobré biele a červené vínko a aj pivo bolo super. Rôzne druhy alkoholických nápojov a aj klasické nealká ako cola, fanta, sprite, tonic a džúsy ktoré boli podľa môjho názoru dosť sladké ale keďže je tam k dispozícii voda dalo sa to zriediť.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž bola vynikajúca, veľa miesta na ležanie a krásny čistý piesok plný mušiel. More bolo studenšie ale aspoň osviežilo. Kto chcel mohol ležať na uterákoch ale sú tam k dispozícii aj lehátka so slnečníkmi, ktoré sú samozrejme za poplatok. Cenu neviem nakoľko sme celú dovolenku ležali na piesku.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Denisa Varečková
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela