02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Pekná dovolenka ~ Recenzia hotela Playa Bonita (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Pekná dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:12.08.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Pekná dovolenka. Pekné prostredie. Starší, ale sympatický hotel. Čistá pláž, široká ponuka jedál a nápojov. Možnosti výletov po Costa de Sol.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Cca 12 km od letiska, veľmi rýchly pohodlný presun. Hotel je na okraji Benalmadeny, cca 3 km do centra mesta - kto má rád večerné prechádzky po mestskej promenáde môže byť trochu sklamaný, ale dá sa to prejsť od hotela buď peši alebo autobusom, chodia často. V blízkosti hotela vlaková stanica - super rýchle a pohodlné spojenie s okolitými lokalitami, vlak chodí veľmi často a je presný.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Starší, ale čistý hotel. Izby sú akurát, postele veľké. Pozor ale - všetky izby/postele sú rovnaké. Pre dvojicu pohodlie, pre rodinu to môže byť stiesnenejšie.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Všetko viac-menej ok. Výčitka je ale k hotelovému all-inclusive systému - nepoužívajú náramky ale kartičky, takže človek musí vždy nosiť so sebou kartičku (pre výber jedál, nápojov, pre východ na pláž), čo je jednak zdĺhavé a jednak nepraktické. Druhá výčitka je k hotelom ponúkanej možnosti predĺženia check-outu v deň odchodu z 12.00 hod. do 18.00 hod. - majú k tomu veľkú reklamu na recepcii a všade vo výťahoch, ale reálne to neponúkajú (na recepcii si 7 dní neúnavne vymýšľali výhovorky prečo to bohužiaľ "teraz" nie je možné).
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
V Benalmadene v meste veľa možností. V hoteli v rámci areálu minigolf, ping-pong a pod. Trochu zbytočné patálie s "manažovaním" golfových palíc a loptičiek na recepcii a otvorené len do 21.00 hod. (čo je zbytočná absurdita na to, že plážový bar vedľa je otvorený do 1.00 hod. po polnoci a veľa možností zábavy v okolí nie je).
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava a nápoje super. Veľký výber. Trochu škoda pomalého kartičkového systému pri all-inclusive, spomaľuje aj hostí, aj personál.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Čistá, denne upratovaná. Na jedničku. Pozor na víkend, nahrnú sa miestni - ide o verejnú pláž a vtedy je to hlava na hlave.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Maroš
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela