02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Príjemný hotel ~ Recenzia hotela Roc Golf Trinidad (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Príjemný hotel
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:28.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Dovolenku som s strávil s rodinou, i keď to bola iba sesternica v podobne mladom veku ako ja takže sme očakávali aj nejakú zábavu čo hotel z časti umožnil animačnými programami. Poloha hotela bola výborná, čistota tak isto. Čo sa týka stravy vedeli sme si vždy z niečoho vybrať. Malinko nám nevyšlo počasie, nie žeby pršalo, ale bolo dosť veterno čo nám občas neumožňovalo stráviť deň na pláži pri mori, ale na druhej strane vynahradili sme si to pri bazéne. Išli sme cez CK Hydrotour a tu musím vyzdvihnúť najmä pána delegáta Bc. Dávida Šidlíka ktorý sa naozaj snažil byť vždy milý, ochotný pomôcť s čímkolvek sme potrebovali. S takým delegátom som sa asi ešte nestretol. Aj touto cestou by som ešte raz rád poďakoval :-)
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Ako som spomínal velmi výhodná, priamo pred hotelom je ulica s reštauráciami, barmi ( nie disco bary ) a nejakými supermarketmi. Ak však hľadáte diskotékovú zábavu musíte ísť autobusom do vedlajšieho mesta.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izba luxusná, čistá, upratovaná denne. Jedna vec ktorá mi troška prekážala bola že uterák mi upratovačka menila iba keď som ho hodil na zem, hoci videla že je celý špinavý. No ale to bola z časti aj moja chyba, neskôr som si zvykol :-) Na izbe chýba minibar čo nás taktiež zaskočilo.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Viac menej nám nechýbalo nič, možno o troška väčšia znalosť miestnych hotelových barmanov. Moc sa im nechce po anglicky a niektoré nápoje ktoré si chcete dať im musíte vysvetliť najprv ako sa robia ( alkoholické drinky )
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Tu sa dá azda vyzdvihnúť iba animačný program ktorý sa milé animátorky naozaj snažili robiť veselý či už pre deti alebo dospelých
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Vždy sme si vedeli vybrať niečo pod zub. Tí čo sú viac náročný na stravu možno nebudú maximálne spokojný, ale ako sa hovorí, nám obyčajným smrteľníkom to absolútne stačí :-)
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Čisto piesočnatá, krásna. Jedinou nevýhodou bol vietor na ktorý sme práve v našom týždni natrafili
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:tuzy
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela