02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Super dovolenka ~ Recenzia hotela Porto Magno (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Super dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:14.03.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Veľmi vydarená dovolenka. Odporúčam všetkým, ktorí chcú zažiť pravé domestikované Španielsko. Táto oblasť je zatiaľ zahraničnými turistami neobjavená a na dovolenku ju využívajú hlavne Španieli. Okrem španielčiny a slovenčiny sme tu veľmi iné jazyky nepočuli. Letovisko sa nám páčilo, hlavne večer pobrežná promenáda.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel Porto Magno je jediný hotel v Aquadulce, všetko ostatné sú tam apartmánové domy. Hneď blízko je autobusová zastávka, takže sa môžete bez problémov dostať či už do Almerie alebo vedľajšieho Roquetas del Mar, kde je veľký obchodný dom Grand Plaza - odporúčam na super nákupy. Tipy na výlety: Almeria - krásne veľké prístavné mesto, kde sa môžete túlať hodiny. Odporúčam navštíviť okrem Zary aj katedrálu :-) a posedieť si na káve v kaviarni priamo v prístave s výhľadom na more. Autobusy chodia ako chcú. Normálne sme si sadli na obrubník pri ceste a čakali s ostatnými. Je to iná mentalita a nikoho netrápilo, že meškal nejakých 30min. Tam to jednoducho funguje tak. :-)) Roquetas del Mar - spomínaný obchodný dom, v jeho blízkosti je aj aquárium s morskými živočíchmi a žralokmi, centrum mesta... Granada s palácom Alhambra - veľký zážitok. Treba sa pripraviť na to, že je to veľký palác a kým ho prejdete, ani sa nenazdáte a máte v nohách 5km. :-)
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ak som správne pochopila, tak prevažná časť izieb je po rekonštrukcii. Slovákov dávali na vyššie poschodia a mali sme pekný výhľad na more. Izby boli pekné, dobrý balkón, štandardne upratované.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Rovnako ako väčšina ľudí u nás, ani tam nevedia po anglicky. Ale "dos cervesas" a "cafe con lece" nám stačilo. :-))
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Ráno som chodievala behať popri pláži. Iné sme nevyužívali. V blízkosti hotela - v prístave, je diskotéka do skorých raných hodín.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Jedným slovom vynikajúca. Milovníci španielskej paley a morských vecí si prídu na svoje. Grilovali ryby, mäso... proste veľmi veľmi chutné, široký výber a zdravá stredomorská kuchyňa. Pivo ľahké, víno veľmi dobré a po dlhom čase som sa stretla s tým, že tam mali vrámci all inclusivu normálne presso, nie ako takmer všade len takú tú meltu..
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Taký hrubozrný piesok, pri vstupe občas štrkovitý. Pláž je dlhá a set slnečník + 2 lehátka stál 8€. Nejakých 100m smerov k jachtovému prístavu boli také vlnolamy a tam bol dobrý piesok a úplne pozvoľný vstup do mora. Videla som, že tam chodievali s malými detičkami. A možno niekomu pomôže informácia, že presne tým smerom boli špeciálne stoličky do vody pre ľudí na vozíku.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Rita
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela