02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Super dovolenkalu ~ Recenzia hotela Porto Magno (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Super dovolenkalu
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:13.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel pekný, ale mal aj nejaké muchy, ale iba drobnosti nad ktorými človek nepomysli viac ako 5 sekund. Nie ako debili ktorým vadia uplne maličkosti ako čitam v predchadzajucich recenziach. Nedajte sa odradit predchadzajucimi komentarmi, su to bludy a polopravdy. Boli sme spokojný a určite by som sa tam vratil aj o rok.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Super poloha, plaž 40 metrov od hotela. 5 min chodze od centra, 10 min od pristavu, niekolko kilometrova promenada okolo mora s krasnymi palmami.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izby sme mali na 3 poschodí s výhladom na more a ani sme neplatili. Trezor, chladnička, balkon, bambusový nabytok. izby čiste, každy den upratane, čiste uteraky, šampony a toaletny papier bol vždy! Vytkol by som akurat zatečene baterie od vodneho kamena ale to bola iba banalitka nakolko už maju asi aj viac ako 10 rokov.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
čo sa týka hotela tak v pohode, ochotný, poradili vždy. Barmani v pohode vysmiaty až na jedneho vysokeho zamračeneho bula ktorý kazil dojem. Delegatke sa vela vykecavat nechcelo ale vždy poradila čo trebalo.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
So športom to bolo už horšie. žiadna požičovna lodi, bicyklov, skutrov.... vedla v roqetes de mar sa ale skutre požičat dali ale bolo to daleko... Zabava diskoteky v pristave cez víkend ale pozriet sme neboli. V hoteli iba španielsky animatori a svoje si našli iba male deti :-)
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
A strave davam plný počet. Bohate švedske stoly, masa, ryby, šalaty, zelenina, ovocie, kolače. pribral som 4 kila nakolko cvičim fitness, pribrat je nesmierne tažke tam sa mi to kvalitnou stravou z masa a rýb podarilo za 10 dni :-) K obedu a večeri bola bud flaša vina alebo pivá alebo nealko, podla výberu kto čo chcel... Niektore jedla boli chutovo ine ako u nas, nakolko španieli malo solia a nekorenia, všade si davaju olivový olej. Pivo super ako u nas nakolko som pivkar a dobre pivo viem ocenit... S all inclusive nebol žiaden problem ako v komentaroch predo mnou. Vždy objednaval jeden pre 4 ludí a ked sme sa zasedeli tak sme to otočili aj 5 krat. potom na plaž a zase dookola. V ponuke aj tvrdý alkohol, brandy, rum, whisky, vodka, sekt, vermut, vino atd.... ale iba ich značky...
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Plaž krasna každe rano ju čistili. niekde hrubozrnny piesok a drobne kamienky, taky jemný štrk. Voda čista a tepla i ked niektorý den boli chladnejšie prudy. More pokojne male vlny iba jeden den pri prudkom vetre boli vačšie... pri každom vychode sprchý s teplou vodou. slnečniky a lehatka 4e na osobu. Nam ale stačila nafukovačka a deka. Podnebie slnečne stale teplo, rano bola 2 krat na chvilu hmla.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?
Prejsť na stránku hotela