02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Porto Magno (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:29.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel je na urovni 2 hviezdiciek na Slovensku. 4 hviezdicky je ciste klamstvo. Nikdy viac. Pozor ak tam pojdete budete urcite lutovat.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Poloha je velmi dobra. Od plaze ho deli len cesta a promenada.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
izby stale spinave. Pri ubytovani nas na izbe cakali vlasy a nechty. objednanu postielku pre dieta sme nemali. pocas pobytu aj po upratani ostavala podlaha spinava. a napr. toaletny papier si radsej vezmite so sebou vlastny, nakolko nam poslednych 7 dni pobytu nedoplnili ani jeden. taktiez pozor uteraky menia ako im pride, raz dali vela, inokedy pre tri osoby nechali len 3 uteraky a ziadnu osusku a to uz ani nespominam, ze uterak na zem sme dostali len 2 krat za pobyt.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
hrozne - uplna neochota ako zo strany hotela tak aj zo strany delegatky. my sme nastatie zaplateny vyhlad na more aj mali. No ludia co si to kupili v last minute den pred odletom, tak ti nemali a delegatka im len povedala, ze co chcu ked si to kupovali vcera. Tak potom im to naco predali???
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
pekne bazeny, no pozor pustala farba z okraja bazenu, takze cierne plavky su stale s bielymi pasmi (sedeli sme na kraji detskeho bazenu).
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
stale to iste dookola. velmi chudobne svedske stoly. ale sak v letovisku su aj restauracie, ked sa budete chciet najest :) A pozor na napoje - v instrukciach od delegatky je napisane, ze pri bare si mozete zobrat naraz len jeden napoj!!! Raz denne moze pan zobrat dva ak berie pre damu!!! To je all inclusive co??? Je pravda, ze k baru mozete ist kolko krat chcete. No komu sa chce tam chodit 20 za den? Nastastie barmani to maju v pake, a davali aj 4 napoje naraz. Asi hotel motivoval delegatku, aby to dala do instrukcii :)))
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
velmi pekna - aj ked verejna,,, hlavne cast za vlnolamom blizko hotela je fajn aj pre deticky.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?menej ako 1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela