02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

dovolenka v Turecku - Nashira ~ Recenzia TTH (Joy) Nashira Resort

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:dovolenka v Turecku - Nashira
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2011
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:24.06.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
5* hotel, ktorý však podľa mňa môže mať oficiálne s prižmúrenými očami 4*. V porvnaní s predchádzajúcimi dovolenkovými destináciami ktoré som navštívila v iných krajinách môžem moju celkovú spokojnosť ohodnotiť na 80%.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Vynikajúca poloha, pri pláži , cca 6km od mestečka Side aj Manangat. Vynikajúce spojenie do oboch miest - taxi, dolmuše, doprava CK. Pri hoteli je jazero.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel už nie je najnovší a vidno to na nábytku, ktorý je síce zachovalý ale dosť otlčený. Nechápem prečo mali na chobách k izbám položený koberec, ktorý bol dosť špinavaný. Pri tom množstve ľudí, ktorí tade prechádzali sa ani nedivím. Počas nášho pobytu (10.-18.6.2011) ho postupne tepovali ale keďže tade prechádzali stále dovolenkári efekt čistenia bol nulový. Spokojní sme boli s upratovaním, výmenou osušiek každý deň, 2x za pobyt nám vymenili posteľné prádlo. Matrace na posteliach boli nové. Bývali sme v rodinnej izbe, ktorá bola veľká - 2poschodová. Na izbe sme mali každý večer rovnaký problém s klimatizáciou, ktorá sa vypínala po prá sekundách. Vždy sme čakali minimálne 1hodinu na opravára (raz dokonca až 3 hodiny), ktorý vždy resetoval hlavný vypínač elektriky pre našu izbu aby to nabehlo.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Zodpovedajúce popisu. Personál sa snažil čo najviac vyhovieť a pomôcť.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Animátori boli dobrí, rozprávali asi 4 jazykmi (nemčina, angličtina, ruština a čiastočne čeština). Starali sa dovolenkárov, nikoho nasilu do ničo nenútili. Bazény super (vrátane pool baru), 2 tobogány, detské ihrisko a miniclub boli výborné. Večer boli v miestnom amfiteátri zábavné programy, ktoré robili animátori. Lehátok pri bazénoch bol dostatok.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Najhoršie hodnotenie. Raňajky boli pestré - chlieb, sladké pečivo, palacinky/vafle, syry, salámy, vajcia, omelety,praženica, zelenina, hrianky. Obedy sme si dávali v snack bare pri bazénoch kde sme mohli ísť aj v plavkách. Ponuka bola každý deň rovnaká: hranolky, ryža, pizza, hotdog, hamburger, kurací gyros, zeleninové šaláty, nápoje, pomaranče, melóny. Obedy boli aj v hlavnej reštauráci ale výber - najmä mäsa bol slabý. Rovnako počas večerí bolo z mäsa každý večer na výber len ryby alebo kuracina. Jahňacinu sme mali len raz, hovädzina nebola vôbec. Takže hlavne mäsoví chlapi asi spokojní nebudú. Príloh (cestoviny, zemiaky, ryža, zelenina) bolo dostatok. Výber ovocia na Turecko bol dosť slabý: každý večer len červený a žltý melón, pomaranče a raz boli jahody - kto však prišiel neskôr už sa mu neušli. Po večeri dávajú ešte zmrzlinu. Zákusky boli hlavne turecké (suché poliate medom) alebo plnkové, no chuťove nič moc. Nápoje boli typické pre túto krajinu: káva, čaj, červené a biele víno, miestny gin, vodka, rakija, brandy, whisky. Limonády boli veľmi presladené - tie sme si riedili stolovou vodou. Pravé ovocné šťavy sme si museli platiť.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláž je piesočnatá, pri vstupe do mora je pás menších či väčších ploských kamienkov. Bez obuvi je vstup do moda dosť problematický aj pre dospelého človeka nie to pre dieťa. Po pár krokoch je už veľká hĺbka nevhodná pre malé deti. Piesok na pláži bol dosť horúci, dlho po ňom chodiť bez obuvi sa nedalo. Počas nášho pobytu boli dosť veľké vlny. S lehátkami a slnečníkmi na pláži nebol problém. Bazény pri hoteli boli super, vhodne navzájom poprepájané.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:catrin
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela