02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Fakt slušná dovolenka ~ Recenzia hotela Saray Regency Resort a SPA (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Kaya Side ★★★★★
Turecko / Side / Titreyengol
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Fakt slušná dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:30.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Veľmi slušná dovolenka a len pre pár drobných nedostatkov som nedal 6 bodov.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Trochu ďalej od pláže, ale prechádzka nezaškodí. Pozor vedľa hotela je jazero z čoho vyplýva, že sú tam komáre. Takže odporúčam repelent.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Je kľudne možné, že Vás ubytujú vo vedľajšom hoteli. Nám sa to nestalo, asi preto že som dal 20€ recepčnému. Nie je to chyba CK, ale manažmentu hotela, ktorý prijíma rezervácie aj keď má už plno. Ale nemusíte sa obávať vedľajší hotel má UAI a bol som aj z ľudmi, ktorým sa už po 2 dňoch nechcelo sťahovať a ostali v tom hoteli a využívali služby oboch hotelov. Tento hotel má hlavnú budovu a vedľajšie. my sme boli vo vedľajšej. Izby sú pekné čisté a každý deň upratované. Uteráky menili každý deň. Raz sa stalo, že nám nedoplnili toa. papier, ale po intervencii na recepcii zjednali hneď nápravu. My sme boli na 1. poschodí kde bol balkón veľký ako moja noha + 10 cm, a čím vyššie poschodie tým väčší balkón (architekti). Jediná vec ktorá nám vadila boli zapáchajúce koberce na chodbách (tie by som vyhodil), lebo je tam strašne vlhko. Na každej izbe LCD televízor, trezor za poplatok 1,- €/deň. Pozor je tam strašne vlhko, takže ak niečo operiete bude vám to schnúť 2 dni. V chladničke pravidelne dopĺňajú minerálku a vodu
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Nemám čo vytknúť, iba internet bol zadarmo len v hlavnej lobby, inak ste si museli platiť(20,- € 7 dní). Pre veľký počet hostí a hlavne ich detí sa bolo možné pripojiť k wifi len ráno okolo 6:00 hod, inak nebola šanca. Wifi by mala byť pre 5* hotel samozrejmosť.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
So športom je to tu horšie. Tenis môžete hrať iba ráno o 6-tej inak zahyniete. Ping pong - zničený stôl a o raketách ani nehovorím (nemecké deti si ničoho nevážia). Vodné pólo - raz za deň len v bazéne pri hlavnej (veľmi slabá účasť) Plážový volejbal - super, dobrá zábava a dobrá partia, ale museli sme sa dať dokopy sami. Animátori dosť veľký nezáujem zabávať a starať sa o hostí, starali sa iba o nemecké deti. 2 x za večer sme mali živú hudbu pri našom bazéne (vedľajšia budova), na pláži penová párty, a v amfíku turecký, mongolský a brazilský tanečníci. To sme stihli my. (treba čítať nástenku v hlavnej lobby.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Na stravu som dosť náročný a musím uznať, že strava fakt dobrá, veľký výber jedál, a príloh, šalátov, zákuskov a ovocia, sem tam aj zmrzlina. Raňajky excelent!!! Len si nekydajte na tanier všetko čo vidíte, ale len to na čo máte chuť. Najesť sa môžete všade (hotel, bazény, pláž). S polievkami to tam bolo horšie (mne osobne moc nechutili). Počas pobytu, máte nárok na dve a la carte večere my sme boli na rybacej a mexickej v rybacej si dajte radšej lososa ryba má strašne veľa kostí, a v mexickej hovädzie mäso. Kto nemá rád pikantné, nech do mexickej ani nechodí.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž je piesková a vstup do mora kamienkový. Pláž je upratovaná a keď budete chcieť madrac na lehátka stačí zavolať na pikolíka. Pozor na malé dravé rybky, ak sa nebudete hýbať začnú vás kúsať a je to dosť nepríjemné. Inak OK
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Martin
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela