02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

zadarilo sa :) ~ Recenzia hotela Saray Regency Resort a SPA (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Kaya Side ★★★★★
Turecko / Side / Titreyengol
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:zadarilo sa :)
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:24.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Je to hotel s moderným zariadením, skvelou, ale ozaj skvelou kuchyňou, milým a ústretovým personálom, čistotou na každom kroku a s dobrými službami. Relatívne ďaleko od pláže, ale to nebola príčina, aby ma to odradilo od budúcej dovolenky v tomto hoteli. Je pre tých, ktorí hľadajú pokoj a oddych, pretože po 23.00 hod. je tam ticho. Teda nie je pre mladých alebo tých, čo sa nimi cítia byť, lebo žiadna večerná diskotéka alebo nejaký podobný druh zábavy po tejto hodine už nebol. Vo vedľajšej budove bol discobar, kde mala byť disco, ale bolo to vo vnútri, kam v podstate nik nešiel a tak si DJ púšťal pesničky pre seba a pred polnocou to zabalil. Takže božský kľud :) Čo sa však nedalo povedať o vedľajšom hoteli Grand Prestige, kde to žilo na plné obrátky takmer každú noc. Z 3/4 bol hotel obsadený Nemcami, potom Rusi (ale nerobili neporiadok, ako to poznáme z Egypta, Slováci, Česi a Poliaci. Celkový dojem veľmi dobrý :)
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel je umiestnený dosť ďaleko od pláže, ale nevadilo to. Okolo bola pekná zeleň, kvitnúce kríky, stromčeky, palmy a vždy všetko perfektne udržiavané, polievané a čistené. Po prejdení záhrady je veľkorysý široký chodník, po ktorom sa dostanete k pláži. Hotel má hlavnú budovu, kam sa chodí na raňajky, obed a večeru a ostatné služby a potom myslím dve vedľajšie. My sme boli ubytovaní vo vedľajšej a bolo to perfektné. Nebol v nej taký pohyb ako v hlavnej, do ktorej to bol kúsoček. Takisto je to veľký a priestranný komplex s bazénmi pri hlavnej budove aj vedľajšej, barmi, a nik nebránil voľnému pohybu medzi nimi. Jeho umiestnenie je veľkorysé, lebo nie je nalepený na ďalších hoteloch.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie je kapitola sama o sebe. Perfektné :) Izby sú zariadené moderným štýlovým a hlavne praktickým nábytkom. My, vo vedľajšej budove, sme mali svetlé prevedenie, v hlavnej bolo o málinko staršie a tmavé. Taktiež na rozdiel od hlavnej budovy sme mali sprchu a veľkú vstavanú skriňu. Kúpeľňa čistučká, sprcha veľkorysá so zabudovanou vaničkou v podlahe a sklenými posuvnými dverami. Žiadne plesne alebo nejaké "zvieratká" :) Pravidelne dopĺňali hotelovú kozmetiku. Dobré matrace :), takže sa vyspinkáte, na stene plazmová TV, minibar, ktorý každý deň dopĺňali: 2x minerálka a 2x pramenitá voda. A tichúčka klimatizácia.
Služby:
starstarstarstarstarstar
V hoteli je fitnes, kde sme raz boli. Má celkom slušné vybavenie, ale nebolo tam moc ľudí: cvičili tam max dvaja. Využili sme ešte služby fotoshopu, do ktorého sa dostane ani neviete ako :) Raz do týždňa sa na pláž alebo k bazénom zamotá "originál pirát z karibiku", vyfotia vás cvak-cvak a potom už len, že foto bude vo fotoshope :) Ale nemusíte brať, majú vytvorené fotky s náhľadom a vy si vyberiete alebo nie. Inak jedna fotka je za 6 €! väčší formát, ale vraj aj to treba zjednávať, čo my sme nespravili. A je tam perfektné spa. Kto chce zažiť, čo je to pravý turecký hammam, nech sa nedá zlákať lacnejšou ponukou delegáta z cestovky, lebo to dopadne tak, že bude rozčarovaný a na vylepšenie dojmu pôjde na druhý deň do spa v hoteli :) Je ozaj na vysokej úrovni, luxusné, s príjemným prostredím a personálom. Taktiež nebol problém s výmenou osušiek na pláž, ani uterákov a posteľnej bielizne. Keď sme ju chceli vymeniť po dni, jednoducho som ju vyzliekla a po návrate nás čakala prezlečená posteľ alebo len to, čo som dala dole. Dohovoríte sa po nemecky takmer s každým, po anglicky a po rusky.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Zábava je ako bolo vyššie napísané priemerná. Toto je snáď jediná slabina odhliadnuc od polohy pláže. Boli tam animátori pre deti, tých som videla, ale bolo to hlavne pre Nemcov. Pre dospelých nič :( Možno bolo niečo pri bazénoch, ale tie sme iba obchádzali cestou k moru, tak neviem posúdiť. V areáli hotela je aj amfiteáter, kde každý večer bol nejaký program, ale končilo to pred 23.00 a potom už nič. Na pláži ponúkajú vodné športy a atrakcie - využili sme parasailing.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Vynikajúca kuchyňa! Tu sa ozaj nedá na nič sťažovať. Kopec mäsa, šalátov, zeleniny, pečiva, pitia, ovocie, zákusky od výmyslu sveta. Vždy všetkého dostatok. Čašníci milí, úslužní, obrusy po každom hosťovi menili, taniere hneď zbierali. Využili sme raz aj a la carte reštauráciu - mexickú. Bolo to efektné a chutné, ale strašne veľa :)
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž čistá s hrubším pieskom, ktorý sa až tak strašne nelepil na telo. Dostatok ležadiel, pomocník ako zbadal, že niekto nový došiel, hneď bežal s matracom. Vstup do mora dosť prudký, že po 5-6 m bola voda po plecia, takže nie je to pre malinké deti. More čisté, teplé, ale s vlnami. Nie veľkými, ale pre neistých plavcov nepoužiteľné. K večeru sa upokojovalo a aj dva dni sme mali celkom pokojné. Vietor bol mierny a teplý, čo bolo veľmi príjemné a nebolo tak cítiť horúčavu.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Marta
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela