02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Nádherná dovolenka ~ Recenzia hotela Saray Regency Resort a SPA (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Kaya Side ★★★★★
Turecko / Side / Titreyengol
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nádherná dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:01.04.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Výborný hotel, ubytovanie, strava, nie ďaleko od pláže, v blízkosti mestečka Side (asi 5 km).Od letiska asi 1 hodina cesty autobusom.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa nachádza asi 250 km od pláže, je obklopený ďalšími hotelovými komplexami, čo spôsobuje dosť veľký hluk až do polnoci. Do mesta Side je to asi 5 km, dolmušom ste tam za 15 minút. Pri hoteli nákupná promenáda.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Bývali sme na 2.poschodí, s výhľadom na hotelovú záhradu a bazén a v diaľke more. Izba s kobercom, každý deň upratovaná, kúpeľňa čistučka, tiež praviedelne čistená. V predsieni veľká skriňa s posuvnými dverami, množstvo miesta na odloženie batožiny a oblečenia. V izbe sejf, ktorý sa dal prenajať. Výťahy fungovali vždy pomerne rýchlo.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Každý deň upratovanie izby, výmena uterákov. V hoteli bol kaderník, lekárska služba. Pracovníci na recepcii vždy usmiati, ochotní pomôcť, dorozumieť sa dalo nemčinou, ruštinou, angličtinou, na obchodnej promenáde mnohí predavač ovládali dokonca aj češtinu.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Pri hotelovom bazéne každý deň od rána do popoludnia pracovali tureckí animátori,ktorí pripravovali rôzne súťaže, hry. To isté sa dialo aj na pláži. V hoteli k dispozícii aj krytý bazén, v ktorom sa bláznili hlavne deti a posilňovňa. V hotelovom areáli je aj amfiteáter, kde sa každý večer konali detské programy a diskotéky a aj programy pre dospelých.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Najúžasnejšia, akú som doteraz zažila. Množstvo jedla na raňajky, obed, večeru na výber, nápoje v rámci AI pri bazéne ale aj na pláži, obrovský výber koláčov, pudingov, tort, zmrzliny, ale aj zeleniny a ovocia. Jednoducho fantázia. V izbe malá chladnička denne doplňovaná chladenými nealko- sprite, minerálka, cola.Jedáleň obrovská, miesta na sedenie bolo dosť, časšníci rýchli a ochotní. Všade čisto, šipnavé taniere zo stolov odnášali okamžite.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Z tej som bola trošičku sklamaná. Od hotela asi 250 m , ísť po horúcom slnku nie je žiadna sranda. Pri vstupe do mora kamienky, ľutovala som, že som nemala topanky do vody. Vstup do mora dosť prudký, hneď po 3 m hlboká voda, absolútne nevhodné pre malé deti. Často pomerne veľké vlny, keďže tu pri mori fúkal vietor, na druhej strane tu bolo znesiteľnejšie ako pri bazéne, kde bolo bezvetrie.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Vierka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela