02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Adrenalín a šoková terapia ~ Recenzia hotela Sunberk (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Adrenalín a šoková terapia
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:25.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel ak sa to dá nazvať hotelom,sa nachádza zastrčený medzi domami a asi metrovou burinou cca 600m od "hotelovej pláže",na ktorú nechodí žiadny autobus ako to bolo v propozíciach.Ubytovanie sa ešte ako tak dalo celkom pekná izba až na ten poriadok,privítal nás zatuchnutý smrad a prekvapenie v podobe ovracaného wc,ktoré i po našich urgenciách a denného "upratovania" sa pim podarilo ho očistiť po 4dňoch.Strava každý deň to isté ak niečo zostalo na druhý deň bol z toho šalát a stale dookola.Pivo dochádzalo uplne pravidelne a tak to bolo aj s inými vecami,najviac používané ich slovo bolo finiš.Pláž je tiež kapitola sama o sebe,je to úzky pásik nad skalami s asi 60timi lehátkami pre cca 300 ubytovaných, no a to najlepšie je že Vás o 17,45 s pláže vyhodia nakolko si tam rozbalujú veci na fajčenie šiše. Niektorý novo príchodzí hostia mali ešte aj tú smolu že nemali pre nich ubytovanie tak ich šupli niekde do najbližšej záhrady do záhradnej chatky.Ak sa Vám niečo pokazí máte smolu alebo si to musíte opraviť sami,susedom pretekalo wc no opravi sa nedočkali.Tento hotel by som odporučil pre utečencov a nie ako all inclusiv za ktorý treba platiť.Nezodpovedá ani dom hviezdičkám nieto trom.
Poloha:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
600m od hotelovej pláže
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Celkom pekná izba len tá čistota a zápach sú neprijatelné,počas každodenného upratovania nedokázali utrieť podlahu aj pod postelou,kde sa dalo nájsť asi všetko od postavenia hotela, o zrkadlách ani nehovorím. boli sme radi ak aspon vysypali kôš
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Aké služby? Delegáta sme videli dokopy asi 10 minút a to väčšinu času hovoril o tom ako si všetky výlety a požičanie auta máme kupovať výhradne cez neho "pretože má z toho províziu",no a to bolo asi všetko.v hoteli už žiadne služby nie sú.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Jedine čo si vymyslíte sami inak nič žiadne animačné ani iné programy skrátka úplne nič.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Strava.Kapitola tak na knihu ale v skratke,každý deň to isté na obed kuracie kúsky na šťave obrezané s kostí, ktoré boli potom na večeru plus ryža,ryža a ešte ryža a jedny cestoviny, raz jedna blatová ryba a toto 11 dní to isté.Raňajky detto ešte zo začiatku boli aj nejaké pomazánky ale od polovice pobytu nič, vajce na tvrdo a opečená paprika jaždý deň.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Toto je zo všetkého najsmutnejšie lebo kôli moru a pláži sme tam išli.Pláž je úzky pásik asi 6m široká a cca 25m dlhá s asi 60timi lehátkami pre 300 ubytovaných, ak máte štastie a ujde sa vám lehátko tak ste aj tak toho vela nevyhrali nakolko asi o 17.45 zakričí slovíčko finiš a bez akýchkolvek okolkov vás z pláže vyhodia pretože musia rozložiť veci na fajčenie šiše, toto sme ešte nikde nezažili.Vrelo odporúčam, treba vyskúšať.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Miroslav
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela