02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Super dovolenka ~ Recenzia Side Star Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Side Star Elegance ★★★★★
Turecko / Side / Side
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Super dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:01.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Super dovolenka zodpovedajúca 5*
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Poloha dobrá, trochu ďalej od ostatných hotelov a možnosti nákupov.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izba síce nie príliš veľká (možno 1/2 z izby zobrazenej v katalógu), ale inak čistá. Upratovaná každý deň, tak isto každý deň menené uteráky na izbe a dopĺňaný minibar (zadarmo kola, fanta, sprite, voda, pivo). Výhľad sme mali na trochu neupravené okolie, ale keďže sme tam chodili iba spávať tak to absolútne neprekážalo.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Zodpovedajúce 5*, personál milý a ochotný, dohovoríte sa ako-tak anglicky, nemecky a rusky. Jediný bazén (okrem detského a malého tobogánového) dosť plný, ale vždy ste si našli nejaké voľné miesto na plávanie. Horšie to už bolo s lehátkami, boli obsadzované uterákmi okolo šiestej-siedmej ráno. Ak ste prišli k bazénu až po raňajkách, museli by ste mať šťastie aby ste našli voľné aspoň jedno lehátko.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Hry a športy každý deň pri bazéne (na pláži iba volejbal), animátori neboli vtieraví ako v niektorých hoteloch. Pre deti - je tam slovenská animátorka Julka. Bola super, môj syn sa od nej nechcel ani pohnúť. Každý večer diskotéka pre deti a po nej nejaký program aj pre ostatných (čínsky večer, brušné tance, ohnivá šou ...)
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Aj keby ste jedli každý deň niečo iné tak nestihnete všetko ochutnať. Obrovský výber všetkého možného.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Asi najhorší článok tohto hotela. Je síce vzdialená iba cca 100 metrov ako uvádzajú v katalógu, ale z hotela sa ide na pláž dolu chodníkom a keď idete potom späť tak sa dosť zadýchate. Pláž čistá, piesková a pozvoľným vstupom do mora. Lehátok dosť aj keď ste prišli až poobede, k dispozícii plážový bar aj s "reštauráciou", wc aj sprchy. Len cestovka zamlčala že vstup do mora už celkom pieskový nie je. Hneď pri vstupe do mora je 1-2 m široký pás väčších kamienkov, ale dá sa to zvládnuť.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:d
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela