02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Výborná dovolenka ~ Recenzia PrimaSol Hane Garden (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Výborná dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2017
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:26.06.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Super dovolenka, užili sme si ju my aj deti. Boli sme veľmi spokojní. Hotel zameraný skôr na nemeckú klientelu ale dalo sa dohovoriť aj po anglicky. Jedine čo by som chcela vytknúť je, že hotel a hlavne jeho okolie absolútne nezodpovedá fotkám CK Kartago v katalogu.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je v časti Evrenseki Side,v okolí krásne komplexy,obchody,do historického centra asi 10 minút taxikom.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie čisté, denne nám milá pani upratovala aj menila uteráky, vymenené aj posteľné prádlo. Mali sme rodinnú izbu-bola veľká a priestranná. Jediné mínus bola skriňa, pre 4 ľudí, fakt malá.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa skladá z dvoch častí plus aquapark cez cestu. Pri aquaparku je kryté ihrisko, krytý detský bazén,basketbalové ihrisko a trampolíny pre deti, taktiež bar s pitím. V hlavnej časti je jedáleň, bazén, menšie detské ihrisko a cez cestu alebo nadchod je druhá časť tiež s bazénom a krytým detským bazénikom. Personál sa snažil, veľmi nám pomohli keď sme potrebovali. Služby hodnotím pozitívne.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Animátori sú milí-vodný aerobik nič moc, zumba 15 minút, na pláži sa hral volejbal,večer detská disco,v miniklube vždy aktivity pre deti. Každý večer program-turecké tance, kubánsky večer, akrobati boli fakt super. Deti sa zabavili.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola naozaj super, chodili sme aj na obedy s deťmi a vždy si bolo z čoho vybrať. Morčacie mäso bolo neskutočné a vždy na iný spôsob.Veľa šalátov, ovocie, ryby, cestoviny, koláčiky. Vyberie si určite každý.A musím povedať, že personál v jedálni bol super-ak ste nemali pitie na stole vždy vás obslúžili. Všade bol automat na kávu,voda,tie ich džúsy. Zmrzlina od 16 do 17 na pláži a točená v aquaparku. Veľká spokojnosť.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž asi 5 minút od hotela po ceste, nevadilo nám to a chodí aj hotelový autobusík. Na pláži bol obed, potom zmrzlina a nejaké koláčiky. Bar fungoval do 17:30. Pláž krásna piesočnatá s pozvoľným vstupom do mora. Slnečníkov a lehátok bolo dostatok ale matrace za 1euro na deň. A plážové osušky za depozit 4 eurá na týždeň ale mohli ste si ich potom každý deň meniť.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Saša
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela