02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Fantastický personál ~ Recenzia hotela Özlem Garden (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Fantastický personál
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:25.01.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Pochybujem, že túto dovolenku ešte niečo prekoná. Je to hlavne vďaka pracovitému personálu hotela, krásnemu moru a spúste antických pamiatok. Jedinou chybou tohto výletu, bolo, že na konci pobytu nám cestovka ani neoznámila, kedy bude odchod z hotela. Museli sme si to telefonicky zistiť.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel leží na ideálmom mieste. Všade to máte blízko. K pláži, k obchodíkom, k historickému centru mesta a aj k antickým pamiatkam. Naozaj mesto je plné pamiatok.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
V bungalovoch vybavených sprechami, záchodom (všetko dokonale čisté),individuálnou klimatizáciou, fénom, trezorom a posedením na terase. Bungalovy sú murované a lemujú ich pomarančovníky, olivovníky... proste krásna zeleň. Jediná výtka sa týka veľlkosti izby. Bola trochu malá, hlavné pri dvoch prístelkách. Ale na izbe sme v podstate len prespávali.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Na izbách sa denne upratuje, každý deň vymenené uteráky a osušky. V reštaurácií čašníci neustále všetko doplňujú. Ani raz se nestalo, že by niečo chýbalo. Na všetko stále dozeral majiteľ hotela a personál sa tam nezastavil ani na chvíľu.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
So športom je to slabšie. Videl som tam pingpongový stôl, ale skôr by som doporučoval parasailing, ktorý si môžte zakúpiť hneď vedľa hotelovej pláže. Netreba mať obavy, že by to mohlo byť nebezpečné.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Fantastický a neobmedzený výber. Z mäsa hlavne kuracina. Obrovské množstvo príloh a pochutín. Z nápojov by som odporuči pivo Efez, ktoré je fakt dobré.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Piesková, len pri vstupe do vody pár kameňov. Veľmi pozvoľný vstup, teda vhodné aj pre malé deti. Teplota vody na konci júna okolo 28 stupňov Celsia. Slnečníky a lehátka bez poplatku, ale v sezóne si treba hneď ráno na nich dať osušky, lebo cez deň už bude obmedzený výber. Ale tí čo radšej polihujú len pri bazéne bude sklamaním jeho veľkosť.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:John Pop
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela