02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Super ~ Recenzia hotela Pemar Beach Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Super
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:24.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Tento hotel ma príjemne prekvapil najmä čistotou, krásnym areálom a výborným servisom a jedlom. Odporúčam každému, komu sa nechce z hotelového areálu vychádzať a chce oddychovať - možno ležať na pláži aj pri bazéne - more je čisté, pláž takisto, super vybavená. sprchy sú všade, pri každom bazéne, takisto aj na pláži či móle. Páčil sa mi neustály prístup pitnej vody či ž na spomínanom móle alebo hocikde v hotelových zákutiach. Je pravda, že v hotelovú klientelu tvoria z 90% Rusi (ktorých nechcem urázať no správajú sa otrasne a primitívne) ale netreba si nimi nechať pokaziť dovolenku. S priateľom sme si z nich už potom len srandu robili. No ten, kto ich nemá rád, v hoteli asi nebude spokojní, pretože personál na vás automaticky rozpráva po rusky, treba ich upozorniť že nie ste Rusi. Pokiaľ niekomu nevadia, určite hotel odporúčam, je veľmi pekný, krásny zelený areál, tobogany, lunapark. Aj pre deti ponúka naozaj rozmanitý program.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Od Manavgatu cca 35 km a od Side opačným smerom 50km. Oplatí sa požičať si auto. Z letiska nám cesta trvala 2 hodiny (vrátane 20 min prestávky)
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Pekná izba, každý deň nám ju upratovali a dodávali uteráky. Na pláž majú však pre hostí len také biele plachty takže priniesť si vlastnú osušku nezaškodí. My sme nosili aj tie hotelové (aj keď sa to veľmi nemalo)
Služby:
starstarstarstarstarstar
Iba zopár ľudí z personálu vie po anglicky. Inak sú ochotní a milý. Upratovači udržujú všade poriadok (pri bazénoch, na pláži, reštaurácie, ...)
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Super aktivity s akými som sa ešte zatiaľ na dovolenke nestretla (strieľanie zo vzduchovky či lukostreľba). Okrem iného aj šípky, vodný aerobik, minigolf, tenis, boccia... Animátori sú milý a zábavný.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Jedlo super. Sami si čapujete z postmixu colu, fantu, atď. Stále je k dispozícii káva, horúca čokoláda a čaj, dalej voda a malinovky. Pri bare je v cene pivo Carlsberg (nie miestne turecké pivo Efes, ktoré je všade inde) a miestna voddka, gin, whisky, atd... Po polnoci sa za nápoje platí.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Krásna a čistá. Vždy boli voľné lehátka či už na pláži alebo pri bazénoch. Či sme na ňu šli ráno alebo poobede stále sme sa mali kde zložiť, nemuseli sme si nič dopredu obsadzovať. Lehátka a slnečníky sú v cene, neplatí sa za ne. Pláž je len pre hotelových hostí, nie je úplne piesková ale kamienková (drobný štrk), voda bola úplne čistá tak isto ako celá pláž a areál hotela.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Judita Kisová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela