02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Grand Prestige (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:18.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel sa nám páčil ale už sme zažili aj lepšie. Čo sa týka * tak isto nie 5* ale iba 3*alebo 4* viac isto nie. Nepáčilo sa nám že pripojenie na wifi je vraj free ale až tam vám povedia že len na recepcii a inde v okoli pri bazénoch alebo na izbách si to musíte platiť.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Do toho hotela je z letiska asi 2 hodiny cesty s autobusom čo bolo pre nás ok ale pre našu malú ratolesť hrúúúúúza.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Tak s tým sme si užili asi najviac. Izba pre troch dospelých a jedno dieťatko ..... veľmi malá. Dokonca nám dali izbu s výhľadom na more ktoré ani nebolo skoro vidieť z balkóna ale ešte sa aj na tejto strane hotela pravidelne o deviatej začínal program hlučný tak že by ste nezaspali ani na tabletkách a samozrejme do druhej vnoci. Takže sme požiadali o výmenu izby asi po 3 dňoch a sme radi že nám vyhoveli to už bolo fajn.Postieľku pre dieťa sme mali ale kopu rodín čo sme sa s nimi bavili ju nemalo. Mali sme šťastie. Zariadenie izieb take postaršie ale dalo sa.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pozitíva - snažili sa byť milý ku každému hlavne k deťom Negatíva - komunikácia slabá dokonca aj v angličtine. Upratovanie iba ak si zavesíte ceduľku na kľučku inak vás budu obchádzať až do konca pobytu.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Mala som dojem že šport žiaden kým ste ho nehľadali. A zábava od animátoroch takým spôsobom: poďte tancovať.... nie tak nie.... žiadna snaha nalákať vás a rozhýbať.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Pozitíva - na výber bolo veľmi veľa jedál, koláčov, ovocia a zeleniny. Bolo z čoho vyberať. Taktiež pri bazénoch kopa jedla a pizza a ovocie a samozrejme voda a káva a čaj. Inak káva veľmi chutná.Super bolo že nebol problém so stoličkou pre dieťatko. Negatíva - jedla veľa ale aj sa niektoré opakovalo a to nie tak že sa minulo a na druhý deň podávali čerstvé ale čo sa neminulo bolo znova na pultoch a bolo vidieť že aj niekoľko krát.... na niektorých jednách to aj bolo vidieť hlavne na šalátoch a omáčkach.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pozitíva- v cene boli uteráky a lehatká a bolo stále dosť miesta. Na pláži sa dalo tiež najesť a dostatok vody. Čo sa týka malých detí boli tam aj hojdačky, domček a bolo to v tieni takže super. Náš malý sa tam vyhral dostatočne. Negatíva - pláž je od hotela ďaleko asi 15 min cesty rezkým krokom. To nám vadilo veľmi niekedy sa nám ani nechcelo isť po tom slnku na pláž.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Anna
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela