02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

:) ~ Recenzia Club Nena Hotel (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Club Nena ★★★★★
Turecko / Side / Kizilagac
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku::)
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2016
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:18.07.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Boli sme v tomto hoteli 1 x (koncom júna, začiatkom júla). Dovolenka bola naozaj úžasná - úplne top bolo pre mňa - more + mólo + strava. Spočiatku nás tam bolo len pár dovolenkárov (človek mal pocit že tam bol väčší počet zamestnancov a personálu ako dovolenkujúcich :) - zamestnanci hotela boli nesmierne milí, nápomocní vo všetkom, mohli ste si vyberať miesto na pláži, boli voľné aj tie najlepšie miesta na móle, rovnako aj v reštaurácii, výborný výber fantastického jedla, vždy množstvo priestoru na sedenie. V polovici našej dovolenky - t.j. začiatkom júla tam prišiel dav nemcov, rusov a turkov - ale tento hotel je prispôsobený na veľkú kapacitu, takže sa to tak akurát zaplnilo ľuďmi (jedla a miesto bolo stále dosť bez nejakého stresu :). More je fantastické - tak akurát teplota (nie príliš studené, ani teplé), maximálne čisté, modrá vlajka, bar je na móle, voda na pláži a ďalšie bary (vrátane jedla) sú pri bazéne (blízko pláže). More bolo spočiatku s vlnami (prvé 3 dni), potom sa upokojilo a dalo sa krásne plávať. Vstup do mora nie je pozvoľný, takže ak chcete ísť s deťmi pozor na ne, zvažuje sa do hĺbky dosť skoro. Pláž je piesočnatá, vstup do mora je kamienkový (ja som nemala obuv do vody - podľa mňa nie je potrebná), pár metrov od vstupu do mora je piesočnaté dno, vidno aj rybky - malé. Izby krásne, záhrada nádherná. Toto bola pre mňa naozaj krásna dovolenka, v nádhernom prostredí s výborným jedlom. Všetko tip top.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
od letiska trvala cesta autobusom 2 hodiny myslím (vrátane krátkej prestávky v malom obchodíku)
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
izba bola zrekonštruovaná, nádherná, čistá, pravidelne upratovaná, všetko bolo dokladané a fungovalo. maximálna spokojnosť. Z izby som to mala všade blízko - aj do reštaurácie + pláže/amfiteátra/lobby baru/recepcie. Bezplatné wifi je dostupné aj na izbe (myslím že v celom rezorte). Záhrada v hotelovom rezorte je kapitola sama osebe, neskutočná nádhera, všetko prepracované do detailov (množstvo zelene, kvetov, druhov).
Služby:
starstarstarstarstarstar
Služby vynikajúce, v rámci rezortu sú aj obchodíky, kde si viete kúpiť suveníry, oblečenie (šaty, tričká, rifle, kabelky, peňaženky, topánky), je tam aj zlatníctvo. Pred hotelom je shopping centrum (dvojposchodové :) - odporúčam a tiež bazar - tam som nebola (boli sme dve ženy - veľmi sa nám nechcelo vzďaľovať od hotel. rezortu). Jediné čo možno trošku vytknúť je malý výber alkoholu v rámci AI (aj keď základ bol - pivo, víno, vodka a nejaké sladké likéry)
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
animátori pravidelne chodili a pozývali na animačné šport. aktivity (boccia, volejbal, zumba, vodné pólo, aerobic a neviem čo ešte všetko) - ale neboli doterní.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola dokonalá - pravidelne dopĺňaná, veľa zeleninky - výborne ochutenej (čerstvej, varenej), mäsa (napr. kuracie mäso pečené, kuracie s omáčkou, mleté mäso a iné mäso), ryby rôzne druhy, ryža, zemiaky, paradajková omáčka, polievky, cestoviny, pizza, vždy melón - veľa, veľa, veľa :) a rôzne ovocie, zákusky. Raňajky tiež vynikajúce. Ja som bezlepková a bezlaktózová a napriek tomu som sa vedela vynikajúco najesť každý deň - kuchár mi pravidelne nosil na raňajky bezlepkový chlebík a na obed a večeru (ak som to potrebovala)mi ukazoval ktoré jedlá sú bezlepkové.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
More je fantastické - tak akurát teplota (nie príliš studené, ani teplé), maximálne čisté, bar je na móle, voda na pláži a ďalšie bary (vrátane jedla) sú pri bazéne (blízko pláže). More bolo spočiatku s vlnami (prvé 3 dni), potom sa upokojilo a dalo sa krásne plávať. Vstup do mora nie je pozvoľný, takže ak chcete ísť s deťmi pozor na ne, zvažuje sa do hĺbky dosť skoro. Pláž je piesočnatá, vstup do mora je kamienkový (ja som nemala obuv do vody - podľa mňa nie je potrebná), pár metrov od vstupu do mora je piesočnaté dno, vidno aj rybky - malé.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Adel
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela