02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Belinda (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:29.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel nezodpovedá kategórii 4*,skôr je to kategória 3*, aj keď prostredie a záhrada boli pekné a prvotný dojem pri vstupe do hotela bol dobrý.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel je od pláže 430 m (merali sme cestu GPS v mobile),ale je to pekná 10 min. prechádzka,prípadne je možné odviezť sa na pláž autobusom, ktorý jazdil od hotela v nasledujúcich intervaloch: na pláž - 10,00°;14,00 z pláže - 12,00; 16,00
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie bolo štandardné, ktoré zodpovedalo 3* hotelu (porovnať hotel Jánošík 4* v LM s týmto hotelom je zrejme neporovnateľné).Keď sme vstúpili do izby, ovial nás plesnivý zápach. Pozitívom bola individuálna klimatizácia, ktorú sme si mohli nastaviť podľa svojich predstáv.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Delegát nám na druhý deň po príchode v rýchlosti popísal aké služby hotel poskytuje, aké výlety je možné zakúpiť. Nemilo nás prekvapilo, keď sa pri odchode domov s nami nikto neprišiel rozlúčiť,len turecký vodič autobusu mi predložil papier, aby som skontrolovala, či sme všetci.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V priebehu dňa sme sa mohli pri bazénoch zapojiť do rannej gymnastiky, vodnej gymnastiky,hralo sa vodné pólo, šípky, minigolf a streľba zo vzduchovky. Hotel ponúkal tenisový kurt, stolný tenis, posilňovňu, biliard a gulečník. Večerný program bol slabší,zapájanie hostí do programu minimálne. Pekný bol turecký večer a kúzelník, ale hrať 3x za pobyt bingo?
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Stravovanie na pláži vôbec nezodpovedalo informáciám z katalógu CK. Okrem tureckých placiek,nakrájaných paradajok, uhoriek a melónov sa na jedlo nepodávalo nič a pitný režim bol zabezpečený nealko nápojmi a pivom. V hoteli bola strava pestrá, vynikajúce šaláty - určite odporúčam a kto má rád grilovanú zeleninu,taktiež si príde na svoje. Obsluha ale bola výborná,čašníci okolo hostí neprešli bez toho aby sa neusmiali,nepozdravili, neprehodili pár slov,špinavý obrus by ste nenašli. Máme sa od nich čo učiť.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Jednotku sme dali len za poskytovanie pitia. Takú špinavú pláž sme na našich zahraničných dovolenkách ešte nemali a boli to aj verejné pláže. Mínusom bol aj zlý vstup do mora. Pre začiatočných plavcov nevhodný, lebo asi 3m od vstupu boli v mori skaly cez ktoré bol problém pre vlny prejsť a za nimi bola hneď hlbšia voda. Na toto CK tiež v popise neupozorňuje.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Jana Legerská
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela