02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Belinda 2010 ~ Recenzia hotela Belinda (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Belinda 2010
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:31.08.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Turecké 4* sú iné ako európske. CK by mala hodnotiť našim metrom. Skor by som dal 3,5* Globálny dojem z hotela,obsluhy,stravy vynikajúci. Dojem však kazia turisti z bývalého Ruska.Sú všade,sú drzí, bezcharakterní, majú pocit,že svet sa točí okolo nich. Skrz nich mínus jedna hviezdička.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Deklarovaných 400m určite nie, 800m reálne. Ráno a poobede hotelový autobus ide bezplatne. Ale prechádzka tam a späť pri sladkom ničnerobení potrebná.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Izby skutočne menšie ako v katalógoch. Pre dvoch postačujúce, pri prísteľke už tesné. Klíma individuálna, upratovanie pravideľné,kúpeľňa v pohode,teplá studená voda stále.Chladnička na izbe bezcenná,asi atrapa.Raz výmena posteľného prádla, osušky,uteráky OK.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Úroveň služieb primeraná, bazén pri hoteli skôr pre deti a tých, ktorý nešli do Turecka za morom. Záhrada dosť zanedbaná, tráva vyschnutá, minigolf naposledy v prevádzke asi v 1974. Obsluha vcelku vyhovujúca,hotelový manažér bol asi stále k dispozícii a riešil problémy.Úspešne.Masáže v lete asi samovražda pri spálenej pokožke :-) Recepčný vedel poradiť pri výletoch,nákupnej horúčke.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Šport na pláži excelentný,avšak všetko za poplatok(okrem voleyballu).Šport v hoteli prakticky nula (okrem jedného basketbalového koša a akože tenisového kurtu).Pre "svalnáčov" fitko grátis v hoteli.Animácie vskutku chabé,monotónne, ale animátor zábavný.Hotelový fotograf milý.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava skutočne pestrá, čerstvá zelenina a ovocie,na európsky vkus asi trocha menej mäsa.Zákusky excelentné,pečivo fantastické.Stravovanie na pláži slabé (turecká placka, dva-tri šaláty,ovocie), ale v horúčave postačujúce. Lokálne nealko nápoje OK, ale alko slabota (Raki,pivo,víno,vodka iné ani za poplatok)podvečer v bare žiaden ľad do nápojov.Lokálne nápoje možné brať so sebou v ľubovoľnom množstve,to je asi rarita.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž vskutku nádherná, relatívne čistá,voda fantastická(dva krát boli vo vode ropné škvrny :-()čitota pláže vyhovujúca, vlny pri vetre do dvoch metrov, fantastické na vybláznenie. Odporúčam.Slnečníky však hrdzavé(prišiel som o dve tričká),ležadlá dosť opotrebované. WC, sprcha OK.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:greencity
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela