02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Side La Grande Resort & SPA (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:jún 2019
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:26.06.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Bohužial personál recepcie by mohol byt ustretovejsi a milsi. Bol otrasny a vysmievali sa ludom najma nam Slovakom. Ludia su srdecny hlavne k zvieratam nie k ludom. Vynimkou su pracovnici v sluzbach ako casnici a soferi ktory cakaju tringelt ti su az moc mili aby nieco dostali. Ako velka rodinka sme sa zhodli, ze do Turecka uz by sme v najblizsich rokoch nesli mozno aj vobec a na tento hotel uz nikdy. Cez vsetko sme sa snazili dovolenku co najviac uzit a mysliet hlavne ma to dobre a nie na vsetko okolo. Je dobre aj upozornit, ze po celom okoli volne pobehuju psiky a nie male, boli to vlciaky a podobne rasy. Nam to vobec nevadilo nikoho si zvierata nevsimali len niekto kto sa boji by nevysiel ani z hotela. Delegatka bola vyborna vzdy sa snazila problem vyriesit, bola na telefone a ani stretnutie nebol problem.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
V centre pri obchodoch nakupne moznosti boli dobre aj zlato aj kozu sme dobre nakupili a v blizkosti je kerfur kde maju dobre ceny v pripade potreby ale daleko od plaze a s vyhladom na stavenisko nakolko v okoli sa stale nieco buduje.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie bolo dobre pocas pobytu nam zmenili upratovacku nakolko na nasom poschodi prislo ku kradezi okradli Slovakov, po zmene sme uz mali pekne upratane.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ziadali sme si izby aspon v blizkosti seba ako velka rodina. Samozrejme kazdy sme doatali izbu na uplne inom poschodi. S dietatom sme mali zaplatenu pristielku a tuto izbu sme nedostali len nam roztiahli gauc a potom sme zistili, ze izbu s pristielkom ktoru sme si zaplatili mala nasa rodinka, oni boli 2. Stahovat sa nam nechcelo. Boli sme s 1 osobou ZŤP na čo bol hotel upozornený a práve oni dostali izbu na najvyssom 6 poschodí a na druhej strane od výtahu. Zmenili im ju az o par dni Totalny chaos. Dalej sme mali zaujem po zapozicanie vozika. Nahodou sme stretli pani z Ruska ktorej ho pre sestru zapozicali aj bezplatne po nas pytali 10 dolarov a ked sme sa spytali na € tak 20eur co je takmer 3 nasobok ako v dolaroch za den. Pytali sme vozik len raz ked bol odstaveny autobus na plaz a ZTP tam nezajde kedze to bolo daleko a nebola to nasa chyba, ze je autobus pokazeny. Ziadna ochota.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ocenujem, ze bol kazdy den program, vecer detska disco a potom program pre dospelych. Hotel ma vela bazenov aj tobogany. Jedine minus je malo lezadiel u bazena clovek musi vstat o 6 rano a rychlo si sam utekat rozlozit a dotahnut lezadla a slnecnyk inak sa mu ujde mozno stolicka.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Zo stravy sa dalo vybrat bolo aj mäso aj cestoviny, zelenina ovocie, salaty a torty len kazdy 2-3 den sa to opakovalo to iste takze za tych 12 dni sme mali pocit, ze jeme stale to iste a uz sme sa tesili na nase jedlo domov. Narozdiel od nas malo solia a takmer vsetko prekorenia na co sme neboli nauceny ale o tom to je spoznat novu kuchynu. Nasli sme si kazdy svoje jedlo co nam chuti a jedlo sme ho dookola cely cas.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Plaz bola daleko. Bola pieskova sem tam kamienky ktore sa snazili vyberat a cistit. Aj v mori boli kamene, lepsie pouzit plazovu obuv vstup do mora bol pozvolny. More bolo nekludne kazdy ked silne vlny a od mora fukal kazdy den vetrisko. Koniec dovolenky uz sme zostavali u bazenov. Na plazi neboli vacsinou volne lezadla nakolko pan od baru si ich vzdy obsadil svojimi osuskami a kopou veci ktore tam mal na vesiakoch pod slnecnikmi pre nemeckych turistov a po zaplateni im ich uvolnil. Bohuzial vysnivana dovolenka to nebola ale nemali sme sa ani uplne katastrofalne. Prezili sme to a budeme spominat len na dobre zazitky.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Michaela Hesková
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela