02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia Cesars Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Hotel Cesars Side ★★★★★
Turecko / Side / Kumkoy
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:14-18
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:03.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Priamo na pláži. Okolo hotela sú obchodíky ponúkajúce značkové oblečenie za nízke ceny. Nie každý obchod ponúka originály danej značky! Vyskytujú sa tam značky ako GUCCI,PRADA,HOLLISTER CALIFORNIA,AEROPOSTALE,DIESEL,G STAR RAW, ABERCROMBIE AND FITCH, TOMMY HILFIGER a tiež NAPAPIJRI. Cca. 100 metrov od hotela je KUMKOY CIFTCILER CENTER tj. kryté trhovisko kde nemôžete zjednávať ceny. Niektorí obchodníci sa môžu rozčuľovať, že ste u nich nič nekúpili , ale nič si z toho nerobte :) Iní obchodníci sú showmeni a nadmerne milí. Do mesta SIDE je to 5 km a do manavgatu asi 12. Odvezie vás tam Dolmus za 1-2€.
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Cestovná kancelária nedisponuje s hotelom a ubytovaním. Totižto hotel je rozdelený na ubytovanie triedy 5* a 4* (sú predelené schodmi na ulicu) to drahšie ubytovanie zahŕňa okrem základov aj pokoj a lepší výhľad. Bol som ubytovaný v tej 4* triede a následné ubytovanie mi vôbec nebolo hodné 4 hviezdičiek. Tvrdé vankúše a matrace, zásuvky vytrhnuté zo stien , ošarpané dvere a nábytok, a chýbajúce kľučky na balkónoch. Od 20:00 do 2:00 Vás poriadne znechutí hlasná miestna diskotéka, čo spôsobí to, že neviete spať. Trezor je zadarmo a uteráky fungujú na TOWEL karty.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V poobedňajších hodinách chodí na izby upratovať chyžná a následne minibarista. Na recepcii je vždy dosť ľudí, ale nebol som spokojný. Znalosť jazykov u recepčných je minimálna. Nevedia po Nemecky, ale vedia trochu Anglicky. Môže sa Vám stať, že všetko poriadne domotajú a Vám neostáva nič iné len kontaktovať delegátku a neustále behať od recepcie k bazénu a späť.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Šport a zábava sú obsiahnuté fitness centrom, herňou za príplatok , tenisovým kurtom, vodným centrom s možnosťou zakúpenia Parasailingu,jazdou na vodnom gauči a banáne... (na vlastné riziko), lobby barom s WI-FI , 3 tobogánmi: žltým z dvoma zatáčkami, bielym s 3 dráhami a modrou šmýkačkou. Každý deň je v miestnom amfiteátri program , ktorý je týždeň vopred vyvesený na tabuli naľavo od hlavného vchodu. Animátori sú ruskí, ale dá sa s nimi ako tak komunikovať.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Na stravu slúži obrovská jedáleň. Výber jedál je síce menší, ale vždy sa tam nájde nejaké kuracie mäso na rôzne spôsoby a ryby, tiež cestoviny. Prílohy sú vždy iné, ale vždy je to ryža, hranolky a šaláty. Zákusky sú samozrejme samozrejmosť. POZOR! Cesars Resort Side je veľký resort čo značí množstvo ľudí. Doslova sa im musíte vystupovať a vyhýbať. Obrovské , snáď najväčšie mínus sú Rusi.Zapĺňajú viac ako trištvrtinu hostí resortu. Každý deň sa stáva, že akonáhle si idete vybrať jedlo, predbehne vás Rus a začne pri boxoch zdržiavať najviac ako len vie, doslova má z toho radosť. Keď si už naberie tak si naberie zo všetkého toľko, že sa mu to sype alebo leje z taniera. Tiež zanechávajú neporiadok vo výťahoch, na pláži a tiež na a v okolí tobogánov. Pritom v každom bare, na recepcii i v každej izbe je napísané , že vynášať akékoľvek jedlo mimo stravovacieho zariadenia je zakázané. Stretol som sa s tým , že isté ruské dieťa si na raňajky zobralo 2 misky zeleninového šalátu, 4 dvojité toasty , 2 misky cereálii, 12 kusov pečiva a 25 kusov mini marhuliek, a zjedlo z toho možno štvrtinu. Maximálne plytvanie.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž je súkromná a dosť veľká. Vstup do mora je postupný, cca. 20-30 m od brehu je rovnaká hĺbka a potom pásmo ostrých špicatých kameňov, na ktorých sa dá poľahky zraniť. Bar je vzdialený neďaleko pláže pri plážovom bazéne s hĺbkou 140 cm . V bare ponúkajú kávu, pestrý výber čajov ORALET a DOGADAN , minerálnu vodu HAYAT, ale aj miešané nápoje a typické PEPSI, sódu,tonic,sprite a YEDIGUN (turecká Mirinda). Stravovanie prebieha v prístrešku,ktoré je zároveň tureckou A lá Carte reštauráciou. Ponúknu Vám Kebab,Hamburgery a iné rýchle jedlá. Bar funguje len od 10:00 do 17:00 čo nieje výhodné pre ľudí, ktorí obľubujú večerné príp. nočné kúpanie.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela