02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Dovolenka ako má byť :-) ~ Recenzia Cesars Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Hotel Cesars Side ★★★★★
Turecko / Side / Kumkoy
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Dovolenka ako má byť :-)
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:jún 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:12.06.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel ako aj služby hodnotím veľmi pozitívne. Všade na svete sa nájde niečo, čo klientovi prekáža. Ale treba si uvedomiť, že ideme do zahraničia spoznávať iné kultúry, kuchyňu a národné zvyky. Sme to my, kto je tam hosťom. Preto nekritizujme čo je pre danú krajinu typické a jedinečné.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa nachádza priamo na pláži. Do centra mesta sme sa vybrali taxíkom zavčas ráno kôli horúčavám. Neďaleko hotela je kolonáda s obchodíkmi a tržnica. Preto
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
My sme mali izby s balkónom s výhľadom na more. Hotel je starší, čo na izbách bolo vidieť, ale boli čisté a udržiavané ako aj sociálne zariadenia. Samozrejmosťou je klíma, telefón, minibar, trezor a hygienické potreby.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Vzhľadom k tomu, že nikto z nás neovláda jazyky, použila som svoju lámanú ruštinu a napodiv personál pochopil hneď čo potrebujem. Takže super.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
V priestoroch areálu sa konali nočné diskotéky, ktoré bolo počuť aj do izieb, ale dalo sa to vydržať. A športy klasické plážové a tenis.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Každý si prišiel na svoje. Ovocie, zelenina, mäso, prílohy, syry, jogurty.....a tak ďalej...od výmyslu sveta. Milovníci sladkostí a zákuskov sa ocitli priamo v raji. :-) Ja som si pochutila na kebabe v bare na pláži, ktorý je súčasťou all inclusive. Keby tu bolo hodnotenie do 10 tak dám desiatku.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Fantastickáááááá...priestranná, čistá. Lehátka na piesku alebo na tráve. Namiesto slnečníkov sú lehátka pod pevnou sieťkovou clonou, ktorú neodfúkne vietor. Samozrejme rôzne vodné atrakcie.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Tatiana Olšavská
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela