02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Najhorší hotel, aký som zažil:( ~ Recenzia Club Calimera Serra Palace (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Najhorší hotel, aký som zažil:(
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:18.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Začiatok by som rád povedal že toto bola moja siedma dovolenka v Turecku, takže je s čím porovnávať. Koala ponúka tento hotel ako 6*, no tento hotel sa nato ani zďaleka nechytá, maximálne 4*. Pre mňa a moju rodinu veľkým sklamaním. Dodám že pre rodiny s deťmi tento hotel úplne stačí, inak ho vôbec neodporúčam.
Poloha:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha, uprostred ničoho hotel nemáte kde ísť,ak chcete niekde ísť do mesta, tak len taxikom a to až do Side alebo Manavgatu, a ak chete ísť od nejakých obchodíkov tak je ich tam len pár, a zhruba 7-10 min od hotela inak nič.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Od ubytovania nič neočakávam, idem sa tam len vyspať. Takže sa ani nedá čo vyčítať. Horšie to už bolo s upratovaním a hygienou, izbu upratala, ale kúpeľňu záchod ani poriadne nevyčistila, ak vlastne čistila.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Služby hotela najhoršie aké som zažil !! A zdôrazňujem že som bol už po siedmy krát v Turecku. Ochota personálu nulová, plastové poháre otras, obsluhu čašníkov tu ani nečakajte, buď si pôjdete samí, alebo ste bez pitia. Uprednostňovanie Nemcov pred všetkými. Keď vám v all-inclusive, toto bolo písané dokonca ako ultra, povedia pri bare že Cola finish, sprite finish tak toto ma zarazilo. Ďalej slušne som si popýtal oriešky, barman povedal že nemá, neskôr pozerám jeden pán nesie od baru oriešky. Vravím si, asi im teraz doplnili prídem k baru a pýtam si slušne oriešky, a barman zase opakuje oriešky niesu, pozerám po ňom, teraz išiel odtiaľ z orieškami, ako že ich nemáš, najprv sa robil debilom no nakoniec otvoril skrinku a krabice orieškov, pozerám po ňom máš tam toho na kilá a nevieš dať jedny oriešky. Ďalej, vonku zavierajú bar o pol 12 zvyčajne, ak chcete ešte niečo musíte isť do lobby baru, kt. je písaný ako 24-h bar, tak smelo ideme partia že si dáme ešte niečo s toho mala výberu čo tam majú, preto že výber nápojov bol slabý až podpriemerný, a to nevravím o miešaných drinkoch sirupová voda ! Prídeme čašník nikde, tak po 5-7 minútach dôjde čašník. Aj to sme ešte kričali že kde je ! A tak si pýtame čo každý chce, a on na povie že nám nenaleje, všetko som už prežil čo sa stalo, ale to že my nechce naliať v ultra all-inclusive 24-h bare, ma nasralo začal som tam po ňom kričať vravím že nech my okamžite zavolá manažéra, manažér tiež dôjde po 5 minútach a pozerá po nás čo chceme, jasne som mu vysvetlil čo sa deje, takže potom zistil že odtiaľ bez toho aby nám nalial neodídeme, tak povedal čašníkovi že môže, no že si nemôžeme sadnúť ale vypiť to pri pulte. Ešte sa stali aj iné veci, ale už to je dosť dlhé. Z tohto vám dúfam dôjde ako to tam naozaj chodí.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pre deti je tam zábavy celkom dosť. No pre starších nič moc len volejbal, ak tak ping-pong.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Strava podpriemerná, na 5*(ponúkaný ako 6*) to bolo slabé, keď som to porovnal s každým hotelom čo som bol obstal najhoršie, každý deň to isté, niektoré jedlo poriadne nedorobené. Malý výber jedál, bol som zvyknutý v iných hoteloch, že kým som sa rozhodol čo si dám trvalo dlho, no sem to bol opak tu som mal vybraté hneď ako som vošiel, čo je smutné.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž bola pieskovo-štrková, viac štrková čo trochu prekážalo vstupu do mora, lebo mólo sa tu nenachádza, ale zato bolo čistejšie more.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Filip Ch.
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela