02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

More krásne ~ Recenzia Club Calimera Serra Palace (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:More krásne
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:september 2019
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:03.10.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Veľký komplex, takže aj veľká rozloha čo bolo super na prechádzky. Nádherné čisté hlboké more, pláž kamienková. Kľud tu nenájdete strašne veľa detí a hlučných ruských turistov. Tento komplex je vhodný pre rodiny s deťmi nakoľko je tu veľa tobogánov, bazénov a dedinka pre deti . Jedáleň nedostačujúca pre toľko ľudí, chaos. Zoberte si repelent a topánky do mora.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Krásne udržiavané záhrady, pláže každý deň upratané . Na pláži dostatok miesta neboli ste tu natlačený vedľa seba. Cesta z letiska trvala 1,5 hod .
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Sú tú dva veľké hotely jeden starý čo je bližšie k bazénom a k moru a druhý nový hotel čo je o trochu ďalej , ale výhľad máte do poľa. Potom sú tu trojposchodové vily , bungalovy a drevené malé domčeky. . Ubytovaní sme boli vo vile hneď vedľa starého hotela takže sme mali blízko na papanie, k bazénom aj do baru pri bazéne. Izby boli veľké , no nábytok už starší a slabo svietili svetlá na izbe čo pôsobilo skľučujúco. Klíma stará niekedy išla niekedy nie..
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Upratovanie bolo v poriadku , stále vymieňali uteráky , podlahy boli umyté . Bar dopĺňali každý deň, minerálky, džús a pivo . Keď nenaplnia, musíte nechať v chladničke 1 euro.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Hral sa volejbal, petang, golf, footbal, cvičilo sa v bazéne a na suchu jóga. Večer pre deti program a potom pre dospelých vystúpenie čo bolo super.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Chodila som do reštiky do starého hotela, kde bol väčší výber ako v novom hoteli. Ale pre stravu sa chodilo cez chodbu kde chodili hotelový hostia, no to bolo otras. V 5* hviezdičkovom hoteli v jedálni v šľapkách v tielku, trenírkach, nemali si to takto pustiť. Pripadalo mi to ako školská jedáleň. Na pitie tu bolo pivo Tuborg no lepší bol ten fľaškový čo dávali do baru . Dalo sa piť Gin s tonikom alebo rum s colou. Najlepšie v bare na pláži +18. Miešané nápoje umelé sirupy nič moc. Kávu pravú tureckú len v bare v starom hoteli.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Boli tu dve pláže . Hlavná pláž kde boli na pevno tieniace plachty a pláž pre dospelých. Pláž je kamenistá a more je tu nádherné čisté. Ťažký prístup do mora nakoľko sa zabárate do kamienkov.No nie je vhodné pre malé deti a starých ľudí, lebo po metri je hneď hlboké .Do vody si zoberte aj topánky do vody lebo kamienky sú ostré.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Ľubica Krajíčková
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela