02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Sea World (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:16.06.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkovo sme s dovolenkou v tomto hoteli spokojní, určite ho odporučím známym. Posledný deň dovolenky hotel oslavoval 6te výročie, pripravili show, s ohňostrojom, s večerou vonku na tráve, biele okrúhle stoly, výzdoba, živá hudba. Proste prekvapenie a spokojnosť.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa nachádza cca 2 hodiny autobusom od letiska (je to síce iba 65 km, ale autobus rozváža ľudí po hoteloch, takže to dlhšie trvá).
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Štandardná izba bola veľmi slušná. Televízor s plochou obrazovkou je samozrejmosť. Postele pohodlné aj dostatok priestoru na izbe.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Štandardné služby, ako vo väčšine hotelov takejto katogérie. Možno niekedy chýbala trošku väčšia ochota personálu, napr. pri zháňaní detskej stoličky atp. ale to záleží od samotného človeka, ktorý obsluhuje. Boli aj takí, aj takí...
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Každý večer robia animátori program, aj pre deti - minidisco, aj pre dospelých. Cez deň funguje mini club. Úžasný je detský bazén s atrakciami. A pri miniclube je aj ihrisko. V areáli sa voľne pohybujú pávy, sliepočky, boli tam aj mačky, malé mačence, takže deti mali o zábavu postarané.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava bola výborná, dalo sa skutočne vybrať každý deň, aby človek nejedol stále to isté. Raňajky a večera sú v hornej reštaurácii, obed v dolnej reštaurácii, ktorej však musím vyčítať terasu, asi 6 stolov a 2 slnečníky, takže pohodlne sa najesť dá len vo vnútri, čo my osobne nepreferujeme. Alebo potom snack,v bare, ale tam nieje až taká rozmanitá ponuka. Vybrať si však viete a to je dobre.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel je v podstate na pláži, nedelí ho žiadna cesta, čo je veľmi pozitívne. Cestou na pláž prechádze krásne upraveným areálom, čo sa týka zelene, stále je na čo pozerať. Na pláži je mólo, na ktorom sa dá opaľovať, príjemne dotvára prostredie. Na pláži je samozrejme bar, ponúkajú nápoje, kávu... Jediným mínusom na pláži je hrubozrnný piesok a kamienky pri vstupe do mora. A trošku čistejšia by mohla byť pláž, kde tu sa našli nejaké odpadky a ohorky.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela