02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Celkom v pohode dovolenka ~ Recenzia hotela Sea World (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Celkom v pohode dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:07.06.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ja som toho precestovala už trošku viac, tak som v porovnaní s inými hotelmi videla pár chybičiek, ale inak si myslím, že ľudia určite nebudú sklamamí :)
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel sa nachádza pár kilometrov od mestečka Manavgat, do ktorého sa dá dostať za cca 3 eurá minibusom. Ale ešte krajšie bolo v Side, do ktorého sa dovolenkári dostanú tak, že pôjdu do Manavgatu a odtiaľ minibusom do Side. Dá sa tam aj dobre nakúpiť a je to tam veľmi pekné :) A čo sa týka okolia hotela, je tam pár malých obchodíkov a asi ešte 2 hotely a to je všetko, takže tak...
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby veľmi pekné, moderné, čisté, žiadny problém :)
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Tento hotel je zazmluvnený s nemeckou cestovkou Neckerman, takže väčšinu dovolenkárov tvorili nemci, resp. nemecké rodiny. Všetci čašníci a aj personál sa nenoval hlavne im, hrali nemecké pesničky, všetko bolo v nemčine ... JE to trošku otravné, ale dá da to prežiť. Ďalšia vec, ktorá bola možno myslená dobre, bola, že v areáli bola krásna záhrada a v nej pustené navoľno zvieratká - zajace a sliepky. Zajace boli fajn, ale sliepky keď robili potrebu na dlažbu, tak to už také fajn nebolo, mne osobne to dosť prekážalo. Inak v pohode.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Tak isto zábava zameraná na nemcov... Hral sa futbal, volejbal, šípky, ping pong, pentaque atď. Každý večer bol animačný program v amfiteátri + po ňom nasledovala diskotéka na plážovom móle, bolo to tam vážne pekné :)
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Strava na "luxusný rezort" trošičku slabšia, v podstate veľký výber, ale stále to isté ... Ja som pribrala 5 kg :D Takže super :D Raňajky boli najlepšie, medzi raňajkami a obedom sa dalo najesť v baroch pri bazéne - tam ponúkali väčšinou fastfoodové jedlá, potom bol obed večere :) Nápoje v baroch rozlievali pravé, Cappy džúsy aj Coca Colu, proste všetko, aj zmrzlina dobrá :)
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž by bola pekná, všetko by bolo super, keby nebola kamienková, ale piesková, a keby nebol taky prudký vstup do mora...dosť to bolelo :( Čiže najlepšie sa do mora vchádzalo z móla, takže určite pláž nie je vhodná pre malé detičky.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela