02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia Iberotel Palm Garden (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:30.09.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
V celku celkom príjemná dovolenka. Dúfala som, že v septembri tam už nebudú deti, mýlila som sa. Nemecké cestovky asi robili dáku zľavovú akciu, lebo asi 1/3 dovolenkárov boli deti do 6. rokov, čo znamenalo neustály plač nielen pri bazéne, ale aj v jedálni.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Trochu ďalej od letiska v Antalyi, cesta do hotela trvala vyše hodiny. Hneď za bránou hotela je možnosť sa poprechádzať a nakúpiť v drobných obchodíkoch aj l obchodnom centre Lýra. Hotel je situovaný v udržiavanej záhrade, pochodové vilky poskytujú dostatok súkromia. Dva detské bazény boli pripravené, rodičia s deťmi však tieto nevyužívali, tlačili sme sa s nimi v jedinom bazéne pre dospelých.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Izby čisté, upratovanie každý deň, voda v bare, jablkový džús dopĺňané každý deň. Chýbali papuče na izbe, chodenie po dlažbe naboso mi vadí. Páčilo sa mi, že na dverách bola sieť proti hmyzu, večer sa dalo vetrať bez obáv, že za svetlom nalietajú komáre.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Služby boli dobré, turci boli ústretoví a pohodoví. Chýbal mi plážový bar, v ktorom by sa dalo posedieť len tak v plavkách. Do baru v blízkosti pláže nevpúšťali nikoho v plavkách. Samozrejme, že tam nikdo nebol, lebo všetci si nápoje nosili k lehátkam a tak to aj potom vyzeralo. Porozlievané sladké vody, pivo, káva po zemi a stolíkoch, na ktoré sa zlietali osy. Na slnečníkoch boli popolníky, nie som fajčiar, vadilo mi, že neboli vyčistené a smrdeli.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Dal sa hrať plážový volejbal, stolný tenis. Večer veľmi zábavy pre dospelých nebolo, riešili to živou hudbou v bare.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava klasická turecká. Dalo sa vybrať z rôznych druhov jedál, každý si niečo našiel. Trochu bol problém pri príchode na večeru okolo 20. hod nájsť čistý stôl, resp. uprataný po predchádzajúcich stravníkoch.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž pomerne veľka, štrková. Lehátkami prehustená na 5 radov pod tromi radmi látkových tienidiel. Vstup do mora pomerne strmý a keďže stále boli nepríjemné vlny, zle sa do mora vchádzalo, ale aj vychádzalo. Mólo bolo veľmi úsporné, veľkosťou zodpovedalo veľkostiam mól na súkromných chatách na Seneckých jazerách.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Rebeka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela