02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Super dovolenka ~ Recenzia Side Royal Palace Hotel & Spa (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Super dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2017
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:18.06.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Tento hotel odporúčam každému kto chce mat Turecko + krásnu pláž v jednom.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha je výborná aj keď hotel nieje celkom na plazí tých 5minut pešo alebo odvoz autobusom ktorý chodí každých 15 je úplne je úplne v pohode ako sa hovorí na 1 cigaretku.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Nieje čo vytknúť čisto vonavo každý deň plny bar na izbe káva čaj klíma všetko ako má byt.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Služby úžasne a aj keď sa môže stať že vznikne problém všetko sa dá vyriešiť. Aj oni sú len ľudia a sú v práci a nemusia mat každý deň cool tak ako smäd každý.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Na plazi sa dá hraj volejbal čo je super na pekne opálenie international team :) ale aj petang. Plus vodné športy. Myslím že viac ani netreba keďže som bol neraz svedkom že ľudia chcú len ležať veď dovolenka :))
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Ak niekto píše tie sprostosti každý deň to iste tak sa nehnevajte ale za desať dni ak ich rozoberiem by som si každý deň dal iné ak by bolo len to čo je v jeden deň. Akože doma asi takýto ľudia varia 365 jedál v roku iných? Že VIDÍME TO ISTE NEZNAMENÁ ŽE SI KAŽDÝ DEŇ NEVIEM DAŤ NIEČO INÉ, ČI AKO JE TO OD NIEKTORÝCH EXPERTOV MYSLENE NEVIEM. STARAVA
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž je čerešnička na torte a keďže tu človek strávi snáď najviac času nie na izbe či v jedálni lebo dovolenka je asi o tom veď je to dovca a relax, tak je COOL milujeme ju. Atmosféra , plazova reštaurácia, volejbal, voda proste ležať a nasávať rôzne jazyky zvuky hudbu. Toto je dovolenka. Stačí sa usmievať a ten úsmev sa vráti vzápätí späť od ľudí či personálu. No tváriť sa majster športu a na všetko nadávať to nepridá nikomu na nálade ani personálu ani ľuďom na okolo. Proste pláž je TOPKA
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Erik
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela