02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

dobrá dovolenka ~ Recenzia hotela Club Belinda Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:dobrá dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:17.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Bola to super dovolenka, máme dve deti a podstatné je že boli spokojné a nechcelo sa im ísť domov. Jediné čo môžeme vytknúť je ubytovanie určite nezodpovedá 4 hviezdičkám.Ale všetko ostatné bolo fajn.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Super, prístup k moru 5 minút krásna pláž, 5 minút od komplexu mesto Kumkoy dobré nákupy, dolmusami prístup asi 10 min. Side, 25 min. Manavghat. Ideálna poloha.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Mali sme izbu 2+2. Pri príchode do izby sme boli šokovaní lebo sme mali postele len tri. Na druhý deň nám doložili prísteľku - rozkladacia posteľ na pružinkách, ktoré keď si na ňu ľahol 10 ročný syn vypadli a on spadal na zem. Tak na nej spával 5 ročný pod ktorým sa neprepadávala. Domnievam sa, že ak si človek zaplatí za 4 plnohodnotné postele mal by ich aj mať. Viac ľudí malo problém s posteľami. Izba je aj strašne malinká na 4 postele takže treba si vyberať rodinnú izbu. Zariadenie staršie už opotrebované, kúpeľňa tiež potrebuje rekonštrukciu. Určite si ubytovanie nezaslúži 4 hviezdičky. Ale veľké pozitívum je fungujúca klíma izby sú tiež chránené pred slnkom veľkým množstvom zelene ktorá zabezpečuje v izbe čiastočný chládok.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Štandard v Turecku, ak sa im chcete vtierať a domnievate sa, že sa za dovolenku zaplatili CK príliš málo tak im môžete dávať nejaké všimné a potom sa budú okolo vás krútiť ak im všimné nedáte tak si vás príliš všímať nebudú a budete piť z platových pohárov - nám to vôbec nevadilo.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Niet čo vytknúť animačný tím maká o progam bolo vždy postarané, úplný klinic bolo vystúpenie tureckého tanečného súboru - max. na profesionálnej úrovni, klobúk dolu. Deti využívali miniklub nechceli chodiť ani k moru, my sme boli párkrát na jóge myslím si, že každý si tu nájde nejakú aktivitu, ktorá mu vyhovuje. Manžel hrával na pláži volejbal.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Vždy sme si niečo našli i keď deti mali s výberom problém. Mäso nie je nejaké ukážkové pre deti, ktoré vám mäso so "žilami" ako naši hovoria nezjedia. Typické sú kuracie krídelká na rôzne spôsoby, potom nejakým divokým spôsobom nasekané kuradie stehienka, v rybách strašne veľa kostí, takže ničmoc pre deti ale ryža to istí. Dospelý si skôr niečo vyberú, ale zákusky super, ovocie rovnaký výber každý deň čerešne, marhule, slivky, červený melón, na večeru aj žltý a ku koncu našej dovolenky boli aj nektarinky.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Skutočne nádherná, žltý piesok, žiadny problém s lehátkami, prístup ideálny pre deti, bufet na pláži no čo viac si môžete priať.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:melánia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela