02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

neodporucam ~ Recenzia hotela Club Belinda Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:neodporucam
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:04.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
neodporucame, ak si nechcete pokazit zazitok z letnej dovolenky. ochoreli sme vsetci, vraj to bolo z bazenovej vody, my si vsak myslime, ze z jedla!! vacsina ludi mala obdobne problemy!
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
vyhovujuca, prechadzka k moru sa dala zvladnut aj s vybavou (nafukovacie kolesa, uteraky) aj detom.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
velmi nizka uroven vybavenia, zle vetranie, klima musela ist skoro non stop. sprcha zaspinena od farieb, vchadali sme do nej len v slapkach, kupanie neprichadzalo v uvahu. Upratovali kazdy den, utreli umyvadlo, podlahu, doplnili toaletny papier, cistenie WC chybalo, uteraky menili kazdy den..
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
SK delegati arogantni, bez mileho uprimneho usmevu. informacie podavali velmi vseobecne, bez doplnujucich instruktazi. priklad "ano mozete ist na vylet aj sami, da sa ist autobusom"...no, kde ten autobus najdete, kolko stoji, ako naspat..to uz povedane nebolo ani na opatovnu otazku, bolo potrebne zistovat to od ludi, ktori na vylet isli sami. suhlasime s komentom, ze SK delegatom islo o predaj zajazdov ako o spokojnost klientov. animacie na velmi nizkej urovni, amaterske vystupenia bez vkusu. aniamcie pre deti ziadne!!! hoci sa pobyt predava ako vhodny pre deti. SK animatorki su tam na platenej dovolenke, ako sa vyjadrili viaceri rodicia, s detmi pracovat vobec nevedia.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
plavanie super, more krasne, plaz pomerne cista a bezpecna aj pre deti. bazeny velmi pekne, nevideli sme sice kedy ich cistia ale boli vzdy ciste aj ich okolie. denny program ziadna hudba, atrakcie - max sutaz v bazene, cvicenie a poobedny aerobic. chybala prezentacia kultury tejto krajiny..vecerny program o nicom...jedine prechadzky po okoli..
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
bohaty vyber, aj ked po cely cas to iste, velmi vela kolacikov roznych druhov, pre deti maly vyber jedal, deti salaty moc nejedia a okrem hranoliek a ryze s kuracim masom nebolo co im dat...polievky boli na vyber dve, no nechutili...zmrzlina len vecer!!! pitie len cola, sprite pre deti a voda...original stava z pomaranca za poplatok! preco? ak je to all inclusive? miesane napoje len za poplatok!
Pláž:
velmi pekna, dobre vymyslene tienenie
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:siska
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela