02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Club Belinda Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:30.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel nezodpovedá popisu v katalógu, v cest. kancelárii nás na niektoré veci vôbec neupozornili, niektoré boli dokonca úplne iné ako tvrdili v CK. Boli sme 3 rodiny s deťmi od 4-7 rokov.
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha- v záhrade, ale až v druhom rade hotelov od pláže,na čo sme neboli upozornení, na pláž treba ísť cca 250 metrov po rozpálenej asfaltke, zaprášenej, absolútne bez tieňa, presun s deťmi "jedna radosť"
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie nezodpovedá 4*hotelu, pri príchode sme na izbe mali iba 3 postele /boli sme s dvomi deťmi/, potom po dvoch hodinách urgencií/o polnoci s malými deťmi/ nám na izbu doniesli rozkl. posteľ a dali ju na stred izby. Izba bola malá, nedalo sa prejsť na balkón, otvoriť skrinka, aj po opakovanej prosbe nám izbu nevymenili, neupravili, delegát to vyriešil slovami, že na to nás mala upozorniť slovenská pobočka pri predaji zájazdu. Na izbe bol zápach, obtrhané závesy, špinavé steny, tiekla sprcha a permanentne poobede nefungovala klimatizácia.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Absolútne neochotný personál, čašníci ani pracovníci na recepcii neovládali angličtinu, ani nemčinu. Všade sa tvorili rady, boli špinavé stoly aj v reštaurácii, aj v bare, aj na pláži, na pláži aj 2 dni neodnesené taniere a poháre z lehátok, nevyčistená pláž.
Šport a zábava:
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Raňajky od 07:00-10:00, od 9:40 ste nezohnali palacinku, chlieb vo vajíčku, o 9:50 mali bežne už pobalený pult, kde sa každý deň robila omeleta, na všetko sa čakalo. Večera len do 21:00 napriek vysokým teplotám- 34 st.C o 20:30!!!!! Aj pri večeri všade rady, jedlo sme si chodili naberať na výdajný pult pri kuchyni, kde bolo strašne teplo, stále rady, a po 19:30 ste už polovicu vecí nezohnali, nedopĺňali stoly. O 20:40 už začínali upratovať jedáleň. V bare neustále hrozný zápach, na stoloch vrabce, a popod stoly stále mačky....Stále špinavé stoly, neodnesený riad, museli ste naháňať čašníkov, aby ste si mali vôbec kde sadnúť, väčšinou sme si už aj po príbor chodili sami...... Po mojom upozornení, že večera je do 21:00, mi nikto nerozumel, keď sme to riešili opakovane, tak manažér na nás kričal, že čo vlastne chceme, delegáti to v§ôbec neriešili.Plážový bar do 18:00, o 17:50 väčšinou zatvárali a nenalievali na pláži alkohol, iba pivo...
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž celkom pekná, ale neuprataná, stále všade papierové a umelohmotné kelímky, špaky, špinavé lehátka. Lehátok na pláži nedostatok, boli sme v júli, čiže plný hotel, personál vám ani nedoniesol matrac, museli sme si chodiť sami. Uteráky za zálohu a pri každej výmene poplatok 1 euro za uterák. x sa stalo, že podvečer bol na pláži zápach, smrdelo aj more, akoby niekde vypúšťali kanál.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela