02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Vynikajúca dovolenka ~ Recenzia hotela Adalya Ocean deluxe (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Vynikajúca dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:25.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Hotel je otvorený štvrtý mesiac, ale služby a personál funguje tak, ako keby boli otvorený 10 rokov. Všetko je nové a čisté. Majiteľ hotela si potrpí na čistotu a spokojnosť hostí. Doteraz som nikdy nikde nevidel, aby čistili na plážovom bare lampy. Ak Vám vadil piesok na posteli, kľudne Vám ho odmetú preč. Hotel nieje veľký, čo bolo pre nás výhodou. Nemusíte ďaleko chodiť k moru. Najviac bolo v hoteli nemcov, potom slovákov. Už menej bolo rusov (veľmi málo) a pár čechov. Personál vie anglicky, nemecky a rusky. Hotel má od -2 poschodia (reštaurácia, wellness, game center, obchody a východ k bazénom a moru) až po piate poschodie s izbami. Celkové hodnotenie: Jednoznačne jeden z najlepších, ak nie najlepších hotelov v okoli, čo nám potvrdili aj domorodci žijúci v okolí.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Tento hotel je pár kilometrov od historického mesta Side. V noci je z hotela vidieť osvetlené celé mesto Side a Manavgat. Hotel je na miernom kopci ale dve poschodia má podzemné, čiže na pláž sa nejde po schodoch. Jedinou nevýhodou je, ale za to hotel nemôže je množstvo hotelov za ním, čím je more plnšie ľudí. Za hotelom cca 500 metrov nájdete množstvo trhov.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Tým, že hotel bol otvorený tento rok, všetko bolo cítiť novotou, všetko fungovalo tak, ako malo. Dostali sme izbu s prísteľkou, aj keď sme si kupovali len dvojlôžkovú. Na izbe Vás čakali zabalené papuče, ihla s nitkami a gombíkmi (aby ste si niečo roztrhali), zápalky, čistítko na topánky, náhradná zubná kefka s pastou, žiletka s penou, pilník, šampóny, tekuté sprchové gély, mlieka po sprchovaní a mnoho ďalších drobností. Sprcha je veľká, zmestia sa do nej aj dvaja ľudia, vanička nieje vysoká ako vo väčšine hotelov, takže nemusíte vysoko prekračovať, toaleta zo zabudovaným bidetom. Na izbe bolo denne dopĺňaný mini bar: coca cola, fanta, dve pivá, dva džúse, neperlivá voda a perlivá minerálka. Mohli ste si na izbe spraviť kávu, alebo čaj. Izby sú veľké priestranné s veľkým odkladacím priestorom. Skoro všetky izby majú výhľad na more.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Na to, že je to nový hotel, boli sme prekvapení zo službami. Dozvedeli sme sa, že majiteľ hotela zamestnal všetkých najlepších čašníkov, kuchárov... z okolitých hotelov. Všade bolo veľa zamestnancov, nikto nikde nechýbal. Ak sa odlomilo z rohu steny, hneď to bolo opravené. Veľa čašníkov, ktorí Vám prinesú pitie na obede (dokonca aj na pláži) a večeri. Bol som prekvapený, keď som videl ako upratujú izby pre nových hostí. Izbu upratujú tri upratovačky, ktoré majú presne priradené čo majú upratovať. Kefami drhli sprchu, handrou drhli podlahu... O čistotu v hoteli bolo stále postarané.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Každý deň (okrem nedeli) boli večerné animačné programi s mini disco show. Väčšina športových aktivít boli pri bazéne. Večer môžete ísť do hracej miestnosti kde je kopec hracích strojov a bowling. Tým, že CK Hydrotour tam mal svojich animátorov, všetko prekladali do slovenčiny.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Široký výber jedál, večere boli každý deň iné. Pizza bola každý deň, ale vždy s inými prísadami. Na raňajkách bolo najlepšie čerstvý pomarančový džús, ktorý ste si mohli nalievať koľko chcete a je v cene all inclusive. Neustále hádzali pomaranče do odšťavovacieho stroja, odkiaľ ste si mohli nalievať neustále. Doteraz čo sme boli v hoteloch, bol 100% pomarančový džús za príplatok. Ak ste chceli značkový krabicový džús, mohli ste si naliať Cappy. Vyskúšali sme aj taliansku Al'a Carte, kde nás čakalo šesť chodov jedál.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Široká pláž s množstvom lehátok, výborne vyriešené tienidla namiesto dáždnikov. Veľké priestranstvo medzi lehátkami, bar na pláži, kde ste sa mohli naobedovať. Jediná nevýhoda bolo množstvo ľudí v mori, čo je zapríčinené množstvom hotelov v tejto oblasti. Hneď pri hoteli je požičovňa vodných športov a plážový volejbal. More bolo teplé, na štvrtý deň boli veľké vlny. Deň po nich bolo viac špiny z mora - riasy ale to len na kraji.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Adrián
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela