02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Sural (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Süral Resort ★★★★★
Turecko / Side / Colakli
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:02.08.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
bufet pri pláži má katastrofálne otváracie hodiny začína o 10 doobedu - to by šlo končí o 17 hod.je to málo v turecku pečie slnko až do 20 hod a vy ste vlastne od 17 hod bez možnosti občerstvenia-samozrejme,ak nechcete ist pre nápoje do hotela...
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
toto je najvačší zabijak.kedze som bol v turecku za posledný rok uz 3x-mozem porovnavat.ten,kto pride do tohto hotela prvy krat,povedzme,ze moze byt spokojný.dokonca som videl aj fotenie svedskych stolov.ale omyl.katastrofálne jednotvárne jedlo,bez obmeny,chýbanie napr typických tureckých jedál,napr baraniny.clovek si po týždni ani nevyberie.ked sa jedlo minulo-napr morka-samozrejme 45 min.pred ukončením vecere už tento druh nie je.dalším mínusom sú krátke otváracie doby-okrem ranajok -vtedy je rstaurácia otvorená od 7,30 do 10 hod. obed 12,30 14 hod-viete si prestavit ten nával pri kapacite zariadenia 1500 ludí za hodinu a pol?na veceru taktiež vyčlenili len 2 hodiny - je to málo.takže zhrnutie- strava velmi slabá. ovocie: ako-tak dalo sa vybrať ale nie je to to pravé orechové chýbali mi trebárs aj na pláži chladničky s malonom -ako to bolo v inom rezort. další handicap - v celom rezotre neexistuje presovar-teda neexistuje kvalitná preso káva.stále vás krmia kavou z automatov - čo na 5 hviezdičkový hotel je dosť povážlivé.mimochodom tá káva bola ešte k tomu aj zlá. na záver by som chcel pripomenuť,že nie som vôbec náročný,ale mozem to porovnať s inými hotelmi práve v oblasti side.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:jano
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela