02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Dovolenka_jún_2013 ~ Recenzia hotela Grand Pearl Beach Resort & Spa (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Club Grand Side ★★★★★
Turecko / Side / Colakli
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Dovolenka_jún_2013
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:24.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Keď sme boli oboznámení s určitými vecami a človek s nimi ráta, tak žiadny problém.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Blízko pre tých, čo radi nakupujú, veľký bazár (cca 10 min prechádzky), keď sa vyberiete smerom vľavo po vyjdení z hotela. Bazár bol aj na pravej strane, kde sme my nešli, bolo to tam vraj drahšie. Cca hodina cesty od letiska, ďalej od pláže, s čím treba určite počítať. 20 min ich mestskou do mesta SIDE, nádherné mestečko.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Podľa obrázkov z katalógu cestovky som čakala niečo lepšie, ale bolo to v rámci normy, stále si myslia, že keď vidia SVK pas, tak vás môžu strčiť aj do horšej izby,(smolu tak mali iní z nášho zájazdu, ktorí riešili výmenu izieb, ale vymenili v pohode). Výhľad k bazénu skôr netreba očakávať. Upratovanie znamenalo výmenu uterákov a upratanie postelí. Dovolenku sme však netrávili v izbe, takže na prespatie úplne bez problémov, mali sme čisto a kľud, klíma v poriadku.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotelové služby sme nejako nevyužívali, takže neviem posúdiť. Viem, že tam boli masáže, posilňovňa, fotograf, animátori robili program počas celého dňa - neboli však otravní a nepríjemní. Veľké mínus, nefungovalo vôbec WiFi pripojenie na hoteli, takže ak niekto potrebuje riešiť pracovné veci, radšej by som si overila či už to je v poriadku.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Ako som spomenula vyššie, animátori pripravovali celodenný program - volejbal, vodné polo, aerobik vo vode, zumba, šípky a neviem čo ešte - všetko sme nezachytili. Na pláži k dispozícii vodné skútre, padáky, banán, surfovanie a kadejaké vodné zábavky (za poplatok).
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Myslím, že vybrať si vyberie každý, bolo tam zo všetkého niečo, všetko v rámci all inclusive (okrem 100 % štiav).
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pekná, široká, čistá. Veľmi vhodná pre deti, pretože bola dosť dlho plytká (nie plytká po členky). Treba naozaj počítať s tým, že je ďalej od hotela, komu nevadí cca 8 min prechádzka, tak úplne v pohode, kto s tým má problém, tak neodporúčam. Chodí vláčik od hotela, premáva pravidelne, keď má ľudí, takže cestou na pláž sme išli vláčikom, späť z pláže iba raz, lebo neviezol ľudí na pláž, a tým pádom na prázdno nechodil. Plážový bar tam je, takže občerstviť sa môžete aj tam.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Jana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela