02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Perfektný hotel ~ Recenzia Grand Hotel Artside (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Club Grand Side ★★★★★
Turecko / Side / Colakli
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Perfektný hotel
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:31.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Výborný hotel, nič mu nechýba. V Turecku som bol už viac krát 5* hoteloch ale tento bol zatiaľ asi najlepší. Asi 90% Nemcov, zopár Slovákov, Čechov, Holanďanov, Belgičanov, Švajčiarov. Prvý hotel, v ktorom som nestretol Rusov - vôbec nechýbali.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Oblasť Side je asi najkrajšia v Turecku, nikde nebolo ďaleko. Pláž je síce asi 300 metrov ale ta prechádzka vôbec nie je na škodu. Cesta príjemná okolo hotelov po promenáde.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie perfektné, veľké izby, pekný balkón. Kúpelňa komplet vybavená, veľká sprcha. Perfektne upratané každý deň.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Nenašli sme žiaden problém. Personál príjemný, milý. Niekde som sa dočítal, že uprednostňujú Nemcov ale to nie je pravda. Najviac používaný jazyk je nemčina ale v pohode sa dorozumiete aj anglicky.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Dobrý tenisový kurt - takmer vždy prázdny. Rakety, loptičky na recepcii v cene. Biliard, Bowling, stolný tenis, vodné športy, volejbal, pekné tobogány, detské ihrisko, trampolína... Pre deti hotel ako stvorený. Asi 11 animátorov - boli vynikajúci. Pekné večerné programy na amfiteátri. Bazén krásny, veľký. Lehátok pri bazéne dostatok. Nie je potrebné skoro ráno obsadzovať. Vlastne v tomto hotely je to zakázané.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Fantázia. Strava je všade v Turecku perfektná, ale tu bolo toho toľko, že všetko sa za týždeň ani nedá ochutnať. Nie je čo vytknúť. Neustále doplňované, netreba sa ponáhľať. Počas dňa dobrá strava aj v baroch pri bazéne a aj na pláži. Vôbec nie je potrebné ísť na obed do hotela.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž krásna, stále uprataná, jemný piesok. Vstup do mora postupný, vhodný aj pre deti. Jemný piesok na pláži aj v mori. V mori nenatrafíte ani na jeden kamienok. Lehátok dostatok, vždy aspoň polovica voľná. Bár na pláži vynikajúci, strava, alko, nealko.... Vôbec nie je potrebné ísť cez deň na hotel.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Jozef
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela