02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

výborná dovolenka ~ Recenzia hotela Alba Royal (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Alba Royal ★★★★★
Turecko / Side / Colakli
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:výborná dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:17.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Dovolenka skutočne výborná , prvý krát sme boli v hoteli nad 16+ a je to skutočne vynikajúce pre toho kto si chce oddýchnuť v kľude bez hlučnej hudby pri bazéne , v pokoji sa najesť bez lietajúcich detí , ktoré jedlo väčšinou rozprplu naberú zbytočne veľa a sú vlastne všade. Takto pohoda pri objednávaní nápojov , nikde dlhé rady na zmrzlinu, ani nápoje ,ani jedlo, v reštaurácii vám nápoje donášajú časníci . Prvý krát sme zažili hotel do ktorého by sme sa vrátili ešte raz
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha hotela vynikajúca , z celého okruhu v Colakli , ktorý sme prešli pešo ,najkrajšia časť pláže . Hotel umiestnený v prekrásnej záhrade , blízko ku hlavnej ceste kde je možnosť nastúpiť na dolmušu a robiť výlety do Manavgatu alebo Side a súčasne blízko pláže . Okolité hotely navzájom spojené promenádou cez olivovníkový háj a park .
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie tak isto výborné , my sme mali dvojposteľovú izby s prístelkou - čo bolaplnohodnotná rozkladacia posteľ nie pohovka . Upratovanie každý deň , dopľňanie minibaru tak isto každý deň , výmena uterákov na izv´be aj na pláž tiež každý deň . Priestory recepcie veľkolepé , tak isto veľké chodby , galérie , človek nemá pocit stiesnenosti.
Služby:
Personál veľmi ochotný , milý , niektorí nemali problém ani so slovenčinou . Hotel ponúkal všetky služby , ktoré boli vypísané v ponuke cestovky - welnes , sauna , vnútorný bazén , bowling , možnosť požičania hier , kníh , dovoz batožiny , pri neskorom odchode miesz´tnosť na batožinu , možnosť osprchovania sa vo welnese , all inclusive služby až do odjazdu z hotela , 1 krát za pobyt a la carte reštaurácia
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Športovať mohol človek aj celý deň , dobre vybavené fitnes, možnosť behu po pláži alebo po promenáde ktorá spájala hotely , minigolf , tenis , vodné pólo v rámci animácii tak isto vodná gymnastika . Čo sa týka zábavy tu mám akutrát pripomienku že nemali šťastnú ruku vo výbere animačného tímu , ktorý ľudí nespájal , bol málo kreatívny , málo aktivoval ľudí do zábavy , informácie o programe boli dosť slabé , časníci vedeli asi najviac čo sa kde deje .
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Stravovanie pre mňa tiež vynikajúce , nakoľko ani doma npreferujem jedenia bravčoviny a ani kuraciny . NA raňajky možnosť prípravy čerstvej pomarančovej alebo grapovej šťavy , pred očami robili volské oká , omeletu , lievance . Niekoľko druhov cereálií , jogurtov - čerstvé a sušené figy , lieskové oriešky vynikajúce , z ovocia mali dokonca čerešne čo som na dovolenke ešte nezažila , zmrzlina originál Algida , mäso jahňacie , hovädzie ,teľacina , kačka , moriak , losos , 1+ krát bola pečená prepelica , kuracie mäso každý deň , grilovaná zelenina ,každý si mohol vybrať .
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž vždy upravená , čistá , odpadky pozbierané , záchody , prezliekarne ,automat na kávu a nápoje .Okolie bazéna tak isto vždy čisté, dostatok lehátok aj v hlavnej sezóne boli sme v termíne od 28.7. - 7.8.2015 .
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Lýdia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela