02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Nádherná dovolenka ~ Recenzia hotela Alba Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Alba Resort ★★★★★
Turecko / Side / Colakli
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nádherná dovolenka
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:21.09.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Celkovo hodnotím našu dovolenku na výbornú, prežili sme tu nádherný týždeň a ak budeme mať možnosť určite sa tu vrátime.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel má veľmi dobrú polohu, pri pláži, krásnu záhradu s palmami, olivovníkmi. Päť minút od hotela bol turecký bazár, kto mál záujem sa poprechádzať a nakupovať mal možnosť aj na takú formu turistiky.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Objednali sme izbu s výhľadom na more, čo sme aj dostali. Izba bola štandardná, nie moc veľká ale pre dve osoby postačujúca. Upratovanie zabezpečili každý deň, uteráky vymenili tiež každý deň , plážové osušky zadarmo a menili sme každý deň.
Služby:
starstarstarstarstarstar
My sme boli spokojní so službami, personál bol milý, ochotný pomôcť. Počas pobytu viac krát sa informovali či sme spokojní, či všetko je v poriadku.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Na pláži bol kľud, pri bazéne rôzne aktivity, večer rôzne zábavné programy, živá hudba, programy pre deti, turecký večer...atď.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Pestré, zo všetkého dostatok, morské špeciality, mäsité jedlá, bezmäsité jedlá, detské menu, ovocie, zelenina, šaláty. Pohotový a milý personál. Využili sme aj a la carte reštauráciu. Môžem poradiť každému aby počas pobytu sa pochutnali na špecialitách aj v a la carte reštaurácii, stojí to za to.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Krásna pieskovitá pláž s pozvoľným vstupom do mora. Bolo splnené moje očakávanie. Čisté more, teplučká voda. Dostatok lehátok. Služby priamo na pláži tiež zabezpečené - osviežujúce nápoje, turecký pita chlieb plnený rôznymi plnkami,turecký jogurtový nápoj / AYRAN /, pizza, cestoviny, ovocie, zákusky....
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Jozef a Valéria
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela