02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Najlepšia dovolenka ~ Recenzia hotela Club Dizalya (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Najlepšia dovolenka
Váš vek:14-18
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:04.08.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Možem povedať len ,že ak sa rozhodujete či tu ísť alebo nie ,tak rozhodne to skúste a vyberte sa tu....
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha bola tiež jedna s najlepších z okolitých hotelov.Nebolo to blízko pri ceste ,ako ostatné ,areál bol udržiavany ,kúsok od hotela bolo mesto Alanya ,hned za hotelom "trhy" kde sa dalo celkom dobre zjednávať.Keď sa prejdete po pláži ,nedaleko je aj stánok na vodné športy ,neni to tam ani moc drahé.Ešte dalej ked pojdete ,je tam velmy pekná "zátoka" s pieskom ako na Hawaji ,čistučké more.. 6*+
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubovanie úžasne ,bol tam hotel a viac takých bungalovov rozmiestnených v areále.Hotel bol síce na opačnej strane ako všetky ostatné veci ale prechádzka nezaškodí.Na izbe je klíma ,TV slušne vybavená.A samozrejme v hl.hoteli sa nachádzala aj velka plazma ,lobby bar ,velká hala z wifi pripojeným.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Myslím že toto bolo na vysokej úrovni.Ráno hned od 10.00 začínali všetky atrakcie,animátory zatancovali ranny tanec a potom aquagym ,volleyball ,šípky atd..Deti mali kids club kde sa rozhodne nenudili.Animátory boli milý ,priatelsky takže to je jedna s výhod.Večer bola minidisco pre deti ,hned potom program.Animácie boli väčšinov v nemčine keďže je to nemecký hotel ale vedeli aj po anglicky.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Stravovanie bolo fakt dobré.Na výber asi milion jedál ,dezerty..Každý večer varili aj pred hot. reštauráciou (grilovali a pod.).Jesť sa dalo takmer v celom areáli ,od hlavnej reštaurácie až po pláž.taktiež ste hlavny obed nemuseli mať ,bolo hned vedla "snack" takže odtial stačilo a zobrať sa to dalo ,ako som už spomínala aj na pláž ,do baru príp. aj na izbu...
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž bola asi najlepšia z okolitých pláži ,čo sme aj boli pozrieť..čistý piesok ,lehátka ,slnečníky a matrace nosili každe ráno.Prístup do mora bol trošku kamenistý ale v pohode.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:CC
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela