02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

august 20013 ~ Recenzia hotela Eftalia Splash Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:august 20013
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:28.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Odporucam, je to hotel stvoreny pre rodiny s detmi. V tesnej blizkosti su tobogany a bazeny pre najmensich az po narocnejsich. Aj my dospeli sme boli na toboganoch, bol to zazitok.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa nachadza v malej dedinke, boli sme na prechadzke. V okoli su najma hotely, zopar kaviarniciek, a bazar, kde je moznost kupit si oblecenie. V blizkosti sa stavaju dalsie hotely, takze cesty su trochu zaprasene. Ale nam to vobec nevadilo.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Izby boli krasne, take iste, ako na fotkach. Kazdy den upratane, vymena uterakov tiez kazdy den, len ich treba hodit na zem v kupelni, ak chcete vymenu. Voda do chladnicky doplnana asi tri krat za pobyt. Pani chyzna nam urobila z uterakov labude a postele pokryla lupienkami z ruzi, bolo to krasne. Dali sme jej male "vsimne" za mile prekvapenie.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Sluzby su na vysokej urovni. Vsetci su mili, usmievavi. Niekomu mozu pripadat doterni, ale nam to nevadilo. Dbali na cistotu, jak bazenov, tak okolia, aj vnutornych priestorov hotela.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Animacie pocas celeho dna. Boli pre dospelych, aj pre deti, ci uz pri bazenoch alebo na plazi. Nasi muzi sutazili v sipkach a hrani plazoveho volejbalu. Kazdy vecer vyhodnotenie, a miesany drink vytazom. Detske animacie na dobrej urovni. Kazdy vecer detska diskoteka, kde zapajali aj dospelych. odporucam
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Jedlo bolo rozmanite. Ranajky, obedy a vecere su pestre stale bolo z coho vyberat, rozmanitost jedla, ovocia, kolacov, jednoducho, kazdy si pride na svoje. Za cely pobyt sme nestihli vyskusat vsetko jedlo, ktore ponukali:-)
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Na plazi je plazovy bar, kde ponukaju kebab, hranolky, zeleninu a pod. Napoje tiez. Plaz je pieskovo-kamienkova. Su potrebne topanky do vody. More je teple, ale myslim, ze plaz nie je vhodna pre male deti, ktore nevedia plavat, lebo nema pozvolny vstup do mora. Nase deti sa hrali najma pri brehu, a zbierali kamienky. Odporucam ist na plaz poobede, kedy je odkryta odlivom cast plaze, kde je piesok. Takze nechodite po kamienkoch.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Maja
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela