02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Eftalia Village (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2019
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:25.07.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
Boli sme v Turecku 1x, takže neviem to porovnať s iným tureckým rezortom. Celkovo sa nám dovolenka páčila. Avšak do budúcna by sme volili polohu rezortu v nejakom väčšom meste, aby sme si vedeli viac užiť aj večerné prechádzky. Toto nám tu veľmi chýbalo.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel sa nachádza cca 18 km od väčšieho mesta Alanya. Tým, že to nebolo v centre väčišho mesta bol po pár dňoch sme už nevedeli ako tráviť večery. Pri rezorte sa nachádzal bazár, kde sa dalo nakúpiť a každú nedeľu hneď pri rezorte boli trhy s oblečením, ovocím a zeleninou a tiež domácimi produktami.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Pôvodne sme mali mať jednu izbu s 2 prísteľkami. Na mieste sme sa však informovali, či je možnosť mať rodinnú izbu. Za príplatok 150€/pobyt sme dostali veľkú rodinnú izbu s 2 miestnosťami. Izbu sme mali čistú a peknú, každý deň upratovali. Počuli sme však aj veľa ľudí, že sa veľmi sťažovali, avšak to neviem posúdiť. Za nás sme boli spokojní.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Toto sa netýka hotela, ale skôr cestovky. Niesme zrovna tí, ktorí potrebujú mať počas dovolenky delegátov za chrbtom, avšak tu nás delegátka dosť sklamala. Úvodné stretnutie bolo na 3 deň, kedy sme si už všetko zistili. Povedala nám možno 4 informácie a potom, že pýtajte sa čo chcete. Nejaké poprianie príjemného pobytu nehrozilo. Takže sa spoľahnite radšej len na seba :-). Myslím, že pri dovolenke za 3000€ by mal byť aj trochu iný prístup...
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Na pláži bolo veľa vodných aktivít. Samozrejme tobogány aj na pláži a tiež aj v rezorte pri jednom bazéne. Na pláži sa pri tobogánoch dlhšie čakalo, keďže tieto boli prístupné pre hostí zo 4 hotelov. Pre deti sa dali zapožičať elektrické autíčka/štvorkolky. Na pláži bol aj lanový park. V rezorte tiež bolo veľa bazénov, ktoré neboli preplnené. Úžasné bazény boli aj pre deti, kde sa naozaj vedeli vyhrať. Bolo možné si vybrať z viacerých výletov a tiež aj výlety za nákupmi ( zlato, koža, optiky..)
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava bola celkom chutná. Ocenili sme neskutočne veľké množstvo šalátov. Myslím, že si mohol vybrať naozaj každý. Počas obedov sa dalo najesť aj v reštauráciách na pláži, takže ste sa nemuseli vracať späť na hotel. V rezorte pri jednom bazéne sa počas obedov podávali, špagety, burgre, pizza a šaláty. Na pláži boli klasické švédske stoly, waffle, kebab... Čo sa týka alkoholu, tak ten bol veľmi obmedzený. Počas raňajok, obedov a večerí sa podávala len rozlievané víno. Inak počas dňa bolo k dispozícii pivo. Iný alkohol bol v rámci all inclusiv iba v bare pri jednom bazéne v rezorte ( a aj to veľmi obemedzený a domáci ). Na pláži, sa muselo všetko kupovať a alkohol v Turecku je nenormálne drahý. Takže odporúčam abstinovať :-)
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž bola čistá. Nikdy nebol problé s lehátkami. Vždy sa našlo veľa voľných. Vstup do mora bol trochu nekomfortný. Bolo tam veľa kameňov a aj veľa veľkých balvanov. Bolo potrebné si dávať pozor, aby ste si neobúchali nohy. Našli sa aj také časti na pláži, kde bolo kameňov menej. My sme s tým však nejaký veľký problém nemali, aj napriek tomu, že sme nemali obuv do vody.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela