02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Mukarnas Spa Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:27.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
asi by som sa uz do tohto hotela nevratil i ked personal bol ok.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
mali sme malinky vyhlad na more , ked sme sa od cestovky dozadovali pri kupe, ze chceme si priplatit na vyhlad na more bolo mi oznamene, ze to sa vsetko riesi na mieste ked sa pride do hotela . ked som to chcel teda riesit aby sme mali pekny vyhlad na more tak ma recepcny zrusil ze namame rezervaciu cize mi daju co uznaju za vhodne :(. skoda ze nemecky- rusky turisti si to uz dopredu mozu zarezervovam a nam daju len co ostane :(.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
sluzby boli ok, casnici boli usluzni a prijemni. az na par veci co som pisal dole vytahy ma velmi pekne a presklene tento hotel, len trocha na pocet ludi neprakticke. dlho sa nan cakalo a s malym dietatom sa nam po schodoch 4-5 poschodi nechcelo chodit :(
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
tobogany boli super. myslim, ze ich ale o piatej uz vypinali. skoda ze zabavny vlacik pre deti a podobne veci vzdy zapinali len daku hodinku vecer a ked ste sa dakde zdrzali tak sa uz dieta nepovozilo. detska diskoteka bola kazdy vecer presne s tymi istimi pesnickami, ale dietatu to bolo fuk a tesilo sa .
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
bolo ok, len na hranolky bolo normalne cakat 10 minut alebo na pecene jedla . lebo davali len jedno odberne miesto s jednou malou naberackou . ked ste sa chceli najest medzi 16 00-17 30 tak ste mali moznost si vystat 30 minutovu radu na hod dog, pripadne vedla druhu radu na vafle 30 minut tiez. alebo si vystat dalsiu radu na peceny zemiak a potom dalsiu radu na zmrzlinu. rusom to zjavne nevadilo, ty su asi na rady po komunizme zvyknuti . jedla bolo vzdy na dostac i ked sa dost opakovalo a na zaver som uz nevedel co si mame dat . morske potvory tam skoro vobec neboli pripadne boli ako studeny salat, ale ten nebol moc chutny . tiez bravcove maso ako moslimovia vobec nemali a sunky sa tam clovek tiez nedopatral , len daky divny salam do cervena nieco ako nasa dietna salama. obsluha stolov ohladom napojov bola velmi prijemna a ochotna. alkohol bol v jednom bare 24 hodin k dispozici, ale rum mali len v jednom (lobby) bare, vsetok alkohol mali vzdy tepli a davali don potom lad. ak ste to rychlo nevypili tak ste to mali vodove . nikde nemali napojovy listok, a namiesali vam co sa im zapacilo, cize sex on the beach chutil v kazdom bare trocha inak a vy ste nevedeli co vam tam vlasne nalial kedze neexzistoval napojovy listok .
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
pieskovo kamienkova plaz sa zrazu zmenila na kamenisto kamenistu plaz :(. par dni boli cca pol metrove vlny a to sa este ako tak dalo vstupovat do mora. ked, ale boli vlny metrove a viac tak tak vlny sebou niesli kamene z dna a narazali vam do noch co nebolo moc prijemne. pre male dieta uplne nevyhovujece :( aj stavanie hradov alebo nieco takeho tam bolo na plazi nemyslitelne :(
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:gabriel
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela