02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Sklamanie zo stravy ~ Recenzia hotela Laguna Beach Alya (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Sklamanie zo stravy
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2019
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:07.09.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel je veľmi pekný, nový a čistý. Personál ochotný, komunikatívny a príjemný. Veľkým sklamaním pre nás bola strava. Jedlá absolútne neochutené, dokola sa opakujúce.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Výhodou hotela je blízkosť k veľkému bazáru (10-15 minút chôdze) - Alara Grand Bazaar, kde sa nachádza veľa obchodov s oblečením, suvenírmi a pod., no tiež tam je aj lekáreň a supermarket. Inak je okolie hotela zastavané, ako to už v Turecku býva zvykom a veľa možností na prechádzky v okolí nie je. My sme sa preto takmer každý večer chodili prechádzať práve na tento bazár.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Hotel krásny, nový, čistý. Nie je čo vytknúť. Snáď len to, že trezor je za poplatok 2€/deň.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personál veľmi milý, ochotný, komunikatívny, nie všetci ovládajú angličtinu, no vždy sa dalo dohodnúť.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
V hoteli je fitness centrum, no pre nás bolo málo vybavené, preto sme ho nevyužívali. Na pláži sa dá zahrať plážový volejbal, alebo sú k dispozícii rôzne vodné športy. Pri bazéne každý deň animačný program, vrátane rôznych športov. Tie ale ohodnotiť nevieme, keďže sme celé dni trávili na pláži. Využili sme aj SPA procedúru v hoteli - hammam (turecké kúpele) s masážou. Bola to skôr relaxačná masáž, ale celkovo ok.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Keďže v popise hotela bolo písané, že je v hoteli výborná gastronómia a hotel mal veľmi vysoké hodnotenie, išli sme na istotu, že strava bude perfektná, no boli sme značne sklamaní. Jedlá boli vo všeobecnosti neochutené, nič výnimočné.. Pri našom 10-dňovom pobyte sme mali problém, čo si vybrať, keďže nám veľmi málo jedál chutilo. Zákusky tiež nestáli za veľa. Odsledovali sme aj to, že čo bolo v ponuke ako hlavné jedlo v teplom bufete, následne sa objavilo pri ďalšom hlavnom jedle v studenom bufete. Že by to bola len náhoda? Neviem, ale nemali sme ten pocit. Rozhodne by sme toto stravovanie nepriradili k 5* hotelu. Aspoň víno a pivo boli dobré. Ak ste však kávičkári, na "neske" z automatu si nepochutíte. Na výber je turecká káva za 2€ alebo si ísť kúpiť mletú kávu do supermarketu a variť si ju na izbe sám, pokiaľ máte spotrebu kávy, ako my s priateľom. Pozitívom je, že je na izbe rýchlovarná kanvica.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláž je kamienková, no dá sa fungovať aj bez topánok do vody. Pláž sa nachádza pod hotelom, nie je to ďaleko, ale celkom strmý kopček. Pomerne často premáva hotelový jeep, ktorý Vás odvezie na pláž aj z pláže, ak sa Vám nechce šlapať pešo. Výhodou je aj bar na pláži, kde ale dostanete len bežné soft drinky, pivo a vodu + občerstvenie v podobe ovocia, občas nejaká žemľa a pani tam pečie také lokálne palacinky (slané aj sladké). Takže lepšie ako nič, no bar pri bazéne poskytoval rozhodne lepšie možnosti. Keďže pláž nie je hneď pred hotelom, bolo by príjemné mať väčší výber občerstvenia aj na pláži. Pri lehátkach sa nachádzali aj nádoby na odpadky, no veľa ľudí hádzalo špaky a vrchnáky od fliaš aj mimo týchto nádob a personál odpadky z pláže nezbieral, len tie v košoch a nádobách. Preto čistotu pláže nehodnotíme úplne najlpešie.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Michaela
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela