02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Na rusov orientovaný hotel ~ Recenzia Hotelový komplex Justiniano Park Conti (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Na rusov orientovaný hotel
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:14.07.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel pre Slovákov hovoriacich po rusky. Prostredie, športový a kultúrny program, more a bazény boli skvelé. Hviezdy hotelom by sa nemali dávať len za vybavenie, ale aj za prístup personálu a čistotu záchodov a kúpelní. Izba v pohode, až na sociálne zariadenie ktoré by potrebovalo vylepšiť. Spoločné záchody v hoteli boli katastrofálne, smrad, nesvietili svetlá v niektorých záchodoch....no hrôza. Pri bazénoch to bolo lepšie. Personál na recepcii ovláda len ruštinu (až na 2, no musíte mať šťastie aby tam boli). Personál (barmani,čašníci,upratovačky) vedel len turecky alebo rusky. Niektorí barmani keď počuli angličtinu, znechutene Vás obslúžili alebo sa tvárili že tam nie su. WiFi free len v loby a na recepcii, inak za poplatok. Plážové osušky za depozit, trezor za poplatok, aj keď cestovná kancelária píše že za depozit.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Transfer z/na letisko by trval menej, keby sa nestálo 30 min v Bazare. Keď ste unavení z cesty (hlavne deti)nemáte chuť nakupovať.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izba bola dobrá. Sociálne zariadenie by potrebovalo zrekonštruovať. Mydlo brutálne nariedené v zásobníkoch, po vyprázdnení už nedopĺňali.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovali nás neskoro. S 2 malými deťmi sme čakali 6 hodín ako bezdomovci na ubytovanie. Aj keď sme ich prosili, tak uprednostňovali rusov. Neinformovali nás! Až na našu výzvu, keďže sme si zistili čo všetko nám majú dať a povedať od Slovákov čo tam boli. Delegátka prišla až na druhý deň, čo nám povedala sme už mali dávno zistené a čo sme sa pýtali nevedela. Absolútne nepoznala fungovanie v hoteli.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Výborné. Mini klub pre deti bol naozaj mini a len s ruskym jazykom.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Jednotvárna strava. Zeleniny veľa, šaláty neochutené. Omelety robil jeden kuchár a to ste sa nastáli...Lievance fantastické, no tiež to trvalo. Každý deň to isté, až na výnimku keď bol turecký deň. Vtedy bolo mäsa viac. Inak len jedno soté (stále také isté) a potom nejaké náhrady (sójové či aké). Na hranolky rada...Poháre plastové, káva z automatu. Koláče pudingové, no niektoré zákusky mali naozaj výborné. Zmrzlina nebola:( K zákusok mali plastové lyžičky alebo vidličky, no a tie sa lámali. Nápoje nealko aj alko výborné, široká ponuka (kola, ice tea,...), pivo výborné. Turecký chlieb plnený na slano aj sladko bol úžasný.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Kamenistá, ale čistá. Piesok tam veru nebol. Ležadlá neustále rezervované turistami, ktorí tam aj pol dňa neboli. Inak vlny úžasné.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:zuzana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela