02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia Hotelový komplex Justiniano Park Conti (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:16.09.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Veľmi príjemné prostredie, priam botanická záhrada.Všade čisto, personál príjemní, veľmi milí.Hodnotenie 5 hviezd spĺňa v každom ohľade. Nestretli sme sa zo žiadnym rušivým elementom. Je tam veľa ruských turistov, ale veľmi kultivovaných. Dokonca aj malé deti sa správali ako veľké, vôbec sme ich nepočuli plakať. Odporúčame. Dá sa oddýchnuť v prekrásnom prostredí.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pre nás poloha vyhovovala aj na 5 hviezd, ale kto sa chce večer promenádovať musí sa uspokojiť s krásnym areálom poprípade s mólom na mori. Areál je dosť veľký a večerná zábava môže byť spestrená hudbou pri bazéne a s animačným programom. Bufet pri bazéne podáva občerstvenie aj večer asi do 22.00 hod.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
My sme bývali v 7-em poschodovej vilke (BEGONVILLE) na 6-om poschodí s výhľadom na prekrásnu hladinu mora a záhradu.Izba bola dosť veľká s balkónom.Všade veľmi čisto, upratovalo sa každý deň, nebol problém ani s výmenou uterákou a osušiek.Teplá voda tiekla stále a klimatizácia fungovala na ovládanie.Výťahy premávali bez poruchy.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Majú úroveň hotela, obsluhujúci personál sa naží vyhovieť vo všetkom s úsmevom a ochotou. Dohovoríte sa ruský, nemecý, anglicky a dokonca už je snaha aj slovensky. Jedla bolo na výber dosť, káva, čaj,minerálka, džusy, pivo ,víno biele,červené,2-3 druhy polievok,rôzne šaláty, cukina s mäsom a zemiakmi,baklažány s mäsom a zemiakmi, kebab,kuracina dusená a grilovaná,ryža, zemiaky pečené aj kaša,rôzne mleté mäsá,grilované ryby,palacinky,pizza a rôzne iné dobroty, samozrejme ráno boli rôzne druhy koláčov a koláčikov plnených aj neplnených, zapekaný chlieb so syrom,vločky surové,ale aj varené v mlieku k tomu marmelády,jogurty a med.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Stolný tenis, gulečník,erobik pri bazéne 2krát za deň,vodné športy parašut, banán, sedačka,vodné motocykle, lyže. Miestnosť pre deti, kde kreslili a bavili sa s animátorkami. Každý večer mali deti na veľkom javísku pri bazéne svoju zábavu, kde tancovali, spievali, recitovali básnička a pod.Určite sa každý deň na to tešili, lebo všetky sa tam vykrúcali a srdečne zabávali.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Stravovanie som opísala v službách. Jedáleň bola čistá, stoly vždy prestreté a pri toľkej kapacite hotelového komplexu personál veľmi šikovne stačil vymieňať obrusy aj príbory a hlavne odpratávať použitý riad, jedáleň je veľmi veľká a príjemne sa hlavne raňajkovalo vo vonkajšej časti.Každý sa mohol najesť pohodlne.Od 10-ej hodiny slúžia bufety pri bazéne, kde sa pečie pizza, palacinky ,koláčiky a podáva sa obed.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž je rozmermi dostačujúca na kapacitu hotela.Je piesočná a tesne pri mori je zmiešaný štrk s pieskom.Je postupný vstup do mora, ale dosť rýchlo je hlboká voda. Pláž je čistá, udržiavaná aj počas dňa. Na lehátkach sú madrace a uteráky si môžete za depozit zapožičať a meniť aj každý deň.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela